Sezonun bitimine iki hafta kala 1. ligine yükselmek için play-off gurubunda oynamayı garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Pazar günü grubun güçlü takımlarından Beşiktaş’ın konuğu olacak. Yeşil-beyazlılar bir yandan Baş Antenör Süleyman Bozkan yönetiminde Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da  play-off müsabakalarının hazırlıklarına başladı.

YEŞİL-BEYAZLILAR PLAY-OFFA HAZIRLANIYOR

Sezon başında guruptaki birçok takımın Manisa Büyükşehir Belediyespor’u hesaba katmadığını ancak ciddi bir başarı elde ettiklerini vurgulayan Baş Antrenör Süleyman Bozkan,” Sezon başında guruptaki takımlarımızdan pek çoğu kulübümüzü hesaba katmamıştı. Ligin ilk yarısında takımımız üstü üste güzel galibiyetler kazandı. İkinci yarıda puan farkını koruyarak, ligin bitimine iki hafta kala play-off gurubuna kalmayı garantiledik” dedi.

HEDEFİMİZ, PLAY-OFFLARDA FİNAL

Play-off maçları ile ilgili de genel bir değerlendirmede bulunan Bozkan,” Ligdeki son iki maçımız rutin sezon maçı düzeyinde geçecek. Hedefimiz, play-offlarda finale çıkmak. Manisa’mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Gösterdiğimiz gayretle inşallah bunu da gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

BÜYÜK BİR BAŞARI

Play-off gurubuna kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ise,” Bizim için gurur verici. İlk defa bu sene çıktığımız ligde, play-off gurubuna kalıyor olmamız çok büyük bir başarı. Genç bir takıma sahibiz. Sezon başında yakaladığımız çok güzel bir çıkış vardı. Takımımız ikinci yarıda güzel bir performans sergileyerek play-off gurubuna kalmayı garantiledi. Başta koçumuz olmak üzere ve tüm oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA HEDEF GALİBİYET

Pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş maçına da galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirten Çalışkan,”  Play-off gurubuna kalmayı etkileyecek bir maç olmayacak. Ancak bu maça da her maç gibi kazanma parolasıyla çıkacağız. Grubun son maçında ise Turgutlu ekibimiz Seramiksan ile karşılaşacağız” dedi.

MANİSA’MIZI GURURLANDIRACAK SONUÇLAR ALMAK İSTİYORUZ

Play-off müsabakalarında Manisalıları gururlandıracak sonuçlar almak istediklerini belirten Bozkan, ”Play-off maçları iki aşamalı. A gurubundan birinci ve dördüncü takım, B gurubunun ikinci ve üçüncü bitiren takımıyla bir grupta olacak. Tek devreli lig usulü yapılacak. Arka arkaya üç maç oynayacağız. Üç maçın ardından gurubun ilk iki takımı final gurubuna kalacak. 16-18 Mart tarihlerinde yarı final maçlarımızı oynarken, final müsabakaları da 11-13 Nisan tarihinde oynanacak. İnşallah ligde gösterdiğimiz başarıyı play-off gurubunda da göstererek Manisa’mızı gururlandıracak sonuçlar alırız” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim