Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destekler meyvelerini vermeye devam ediyor. Birçok branşta önemli başarılara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor,  voleybolda da önemli bir başarıya imza attı. Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 2. Lig’de play off gurubuna kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, birçok önemli rakibini de geride bırakarak adını finallere yazdırdı. Sezon boyunca sergilediği oyun ile taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan temsilcimiz 11-13 Nisan tarihinde Bursa’da oynanacak olan final müsabakalarının hazırlıklarına başladı.

“İnanmıştık Başardık”
Geride kalan play-off gurubu ve final müsabakalarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Baş Antrenörü Süleyman Bozkan,”Bursa’ya play-off karşılaşmalarına gelirken finale çıkacağımıza inanmıştık. Çok zorlu rakipleri geride bırakarak, adımızı finale yazdırdık. 1. Lig yolunda önümüzde önemli engeller var. Final müsabakalarının diğer karşılaşmalara oranla daha zorlu geçeceğinin farkındayız. Ama takımıma güvenim sonsuz” diye konuştu.

“Mütevazı kadro büyük başarı”
Yeşil-beyazlıların sergilediği oyun ile herkesin takdirini topladığını vurgulayan Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan ise “Tarihimizde ilk kez mücadele ettiğimiz 2.ligde önemli rakipleri geride bırakarak önce play-off gurubuna kalmayı başardık. Ardından mütevazi kadromuzla play-off gurubunda köklü kulüpleri eleyerek adımızı finale yazdırdık. İnşallah 11-13 Nisan tarihinde oynanacak olan final müsabakalarında elde edeceğimiz güzel sonuçlarla takımımızı 1.lig’e çıkarmak istiyoruz. Orada alacağımız sonuç ne olursa olsun, takımımızı elde ettiği bu büyük başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim