ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un Orduspor’dan renklerine bağladığı Branimir Subasic, genel anlamda gösterdiği performanstan memnun değil. 3-3’lük Antalyaspor maçında bir gol atıp bir de penaltı yaptırarak kendisinden beklenen patlamayı 5 maç sonra yapan Subasic, bu maçtan önce sergilediği davranışla gönülleri fethetti.

PERFORMANSINI ELEŞTİRİP…

32 yaşındaki golcü, ilk haftalardaki performansından dolayı çok üzgün olduğunu ifade ederek yönetime sözleşmeyi feshetmeyi dahi teklif ettiği kaydedildi. Deneyimli oyuncunun, Adanaspor maçı sonrasında Sportif Direktör Erman Güracar ile yaptığı görüşmede, “Haftalardır gol atamıyorum. Takımıma beklenen katkıyı yapamadım. Bu nedenle kendimi çok mahcup hissediyorum. Aldığım peşinatı geri verebilirim. Ayrıca sözleşmeyi de feshedebiliriz!” dediği öğrenildi. Bu teklif karşısında yönetimin güvenini bir kez daha kazanan Subasic, Antalyaspor maçında oynadığı futbolla kendisine güvenenleri yanıltmadı.

GENÇLERE ÖRNEK OLUYOR

Sırp asıllı Azeri golcünün böylesine zor bir dönemde yönetime yaptığı teklif, nasıl bir karaktere sahip bir oyuncu olduğunu gözler önüne serdi. Subasic, takımdaki genç oyunculara ise bol bol nasihat veriyor. Teknik Direktör Tahir Karapınar da Subasic’in örnek davranışlarından son derece memnun.

Editör: TE Bilişim