Manisa Su Sporları Kulübü Erkek Büyükler Sutopu takımı, İstanbul’da ENKA Spor Kulübü Havuzu’nda oynanan müsabakada ligin kuvvetli takımlarından Adalar Su Sporları Kulübü’nü 10-9 skorla yenerek ilk dört takımın yer aldığı play-off grubuna kaldı. MSSK, elde ettiği bu sonuç ile 1. lig şampiyonası sıralama maçlarında oynama hakkını elde etti.

HIZLA YÜKSELİYORLAR

2.Lig’de şampiyon olarak 1.lige yükselen takımların ilk yıllarında böyle bir başarıyı en azından 40 yıldır elde edemediği düşünülürse, MSSK’nin Sutopu 1.Ligine katıldığı ilk yılında elde ettiği bu sonucun ne kadar önemli bir başarı olduğu görülüyor.

ÜSTÜNEL: “TESADÜF DEĞİL”

Alınan bu başarılı sonuç üzerine Manisa Su Sporları Kulüp Başkanı Uğur Üstünel, bu başarının asla tesadüfi olmadığını söyleyerek , “Bu sonuç, Macar Antrenörümüz Zoltan Gulyas ile takımda yer alan birbirinden değerli oyuncularımızın çalışmaları ve azimleri ile bu sporun içinde yıllarını geçirmiş ve geçmişte büyük başarıların temsilcisi olmuş kulüp yöneticilerimizin birlikte elde ettikleri bir sonuçtur. Bu yıl ki hedefimiz Play-Off müsabakalarında ligi ilk üç arasında bitirmektir”,dedi.

MANİSA : Tarkan Güveli - Ersin Özdurak - Tamas Somlai - Oytun Okman - Berke Senemoğlu - Hakan Hatipoğlu - Laszlo Tamas - Hüsnü Peker - Berk Bıyık - Toğkan Özbek - Burak Yılmaz - Can Güven ANTRENÖR : Zoltan Gulyas

ADALAR : Ivo Brzica - Mert Çakın - Yordan Yordanoğlu - Mahir Ağkurt - Oleg Astanin - Dinç Diptaş - Yiğit Atmaca - Türkay Görsem - Can Gözüsulu - Alper Bakıroğlu - Tayga Tolga - Mehmet Göknil - Burak Öztürk

ANTRENÖR : Mehmet Alp Olcaytu

PERİYOTLAR : 1-2, 4-1, 3-3, 2-3

GOLLER : Oytun Okman(2), Berke Senemoğlu(3), Laszlo Tamas, Berk Bıyık(2), Toğkan Özbek(2) (MANİSA) - Oleg Astanin, Dinç Diptaş(2), Yiğit Atmaca(2), Can Gözüsulu, Alper Bakıroğlu(2), Mehmet Göknil (ADALAR)

SARI KART : Mehmet Alp Olcaytu (ADALAR)

Editör: TE Bilişim