Mustafa Tatlı’nın moderatörlüğünde, usta yorumcular Gökmen Aytaç ve Ufuk Dündar’ın yer aldığı Spor Olsun, geçtiğimiz pazartesi akşamı sezon finalini gerçekleştirdi. Manisa TV’nin yoğun ilgiyle izlenen spor programı, finale yakışır bir programla sezona veda etti.

UNUTULMAYACAK ANLAR

Programın ilerleyen dakikalarında Gökmen Aytaç’ın söz aldığı esnada, büyük bir sürpriz yaşandı. Spor Olsun ekibinin beklemediği bir anda canlı yayın kapısı açıldı ve final pastası canlı yayına getirildi. Pastayla yayına gelen RTF Radyo TV Yönetim Kurulu Başkanı Naime Simsaroğlu’na, Genel Yayın Yönetmeni Cihad Taysi ve Manisa TV Muhabiri, manisahaberleri.com editörü Cemil Seval eşlik etti. Unutulmayacak anların yaşandığı yayın esnasında Tatlı, Aytaç ve Dündar bu sürprizle şok yaşarken, Manisa TV İmtiyaz Sahibi Saruhan Simsaroğlu ve Manisa TV-manisahaberleri.com ailesine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

AMAÇ MADDİ YARDIMSA SÜPER KUPA İZMİR’DE…

Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle Manisa’da oynanacağı açıklanan Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin yardım amacı düşünülüyorsa 50 bin kapasiteye sahip olan İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanmasının daha mantıklı olduğunu, 18 bin kapasiteli Manisa 19 Mayıs Stadı’nda güvenlik probleminin yaşanabileceği görüşünde birleşen Tatlı, Aytaç ve Dündar, 1. Lig’de geride kalan sezonun enlerini, Manisaspor’un seçim sürecini, Akhisar Belediyespor’da Mustafa Reşit Akçay döneminin yansımalarını, Vestelspor hakkındaki şike iddialarını masaya yatırdı.

Editör: TE Bilişim