Kula Belediyesi, çocukların spor yapması için her türlü yatırım ve desteği vermeye devam ediyor. Yaz spor okullarında yoğun ilgi görerek 640öğrenciye ulaşan Kula Belediyesi Spor Okulları kış döneminde de yoğun talep görmeye devam ediyor. Sahip olduğu tüm tesislerde Kulalılara ücretsiz spor yapma imkanı sağlayan Kula Belediyesi, Kış Spor Okullarında bu sezon jimnastik, kickboks, futbol, bağlama branşlarında ücretsiz eğitim sağlıyor. Uzman spor eğitmenleri tarafından 4 farklı branşta verilecek eğitimler, Kula Belediyesi Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Jeopark İlçe Stadı, Belediye Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştiriliyor.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, her yıl olduğu gibi spor okullarının gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tosun, "Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca yaz dönemine kadar eğitim alacak olan çocuklarımıza da başarılar diliyorum. Yaz spor okullarında birçok öğrencimiz katıldığı turnuva ve yarışmalarda derecelere girerek bizleri gururlandırdı. Bu da yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir.Kula Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü sporu yapabilmelerinin gayreti içinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz " diye konuştu.

6-16 yaş grubunun faydalandığı Kış Spor Okullarına kayıtlar devam etmektedir. Kayıtlar Kula Belediyesi Çözüm Merkezi’ne yapılmaktadır.

 
Editör: TE Bilişim