ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI 
Eskişehirspor ve Giresunspor maçlarında kendilerine yakışmayan goller yiyen Manisasporlu futbolcular, Göztepe maçında bambaşka bir Manisaspor izlettireceklerinin sözünü verdiler. 3-1 sona eren Giresunspor deplasmanından sonra yapılan toplantıda hatalar masaya yatırılırken, futbolcular, hatalarının farkında olduklarını belirttiler. Hataların en aza ineceğini anlatan futbolcular, gerekli dersleri çıkaracaklarını kaydettiler. Teknik direktör Koray Palaz’a takımın henüz uyum sürecinde olduklarını kaydeden futbolcular, “Kötü bir yenilgi aldık. Ancak bu mağlubiyet, bu tipte büyük hataların devam edeceği anlamına gelmiyor. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp üzerimize düşeni yapacağız. Beklentilerin farkındayız, çok çalışıp bu hafta Göztepe maçıyla çıkışa geçeceğiz” diye konuştular. 
MERTAN 11’E YAKIN 
Öte yandan Manisaspor’un en formda oyuncularından biri olan Mertan Caner Öztürk, Göztepe maçında 11’e dönüyor. Eskişehirspor maçında 1 gol 1 asistle oynayarak 1 puanı kurtaran isim olan Mertan, Giresunspor deplasmanında 11’de tercih edilmemiş ancak ikinci yarıda forma şansı bulmuştu. Teknik Direktör Koray Palaz’ın ön bölgede oynayan oyuncularda değişime gitmesine kesin gözüyle bakılırken, Mertan’ın pazartesi akşamı oynanacak Göztepe maçında sahaya sürülmesi bekleniyor. Mertan Caner Öztürk, sezon başı hazırlık kampında attığı gollerle dikkat çekmişti. 
BAKAKİ-OZAN ISINIYOR 
Giresunspor deplasmanında sonradan oyuna dahil olan Bakaki, çabuk ve hızlı oyunuyla formaya ısındı. Palaz’ın bu oyuncuyu Çorum Belediyespor maçında oynatmaya hazırlandığı kaydedilirken, Ozan Sol’un da idmanlardaki performansıyla formayı kapmaya aday olduğu kaydedildi.
Editör: TE Bilişim