Mavi-Şimşekler’in bu sezonki harika performansında hiç kuşku yok ki Teknik Sorumlu Yusuf İpek’in payı büyük. Deneyimli çalıştırıcının ekibi, her geçen hafta BAL Ligi hedefine emin adımlarla ilerliyor. İpek, lider oldukları Play-Off’ta 3 final maçı daha oynayacaklarını belirterek, “Hedefe inandık. BAL Ligi’ni çok istiyoruz” diye konuştu

Manisa Süper Amatör Lig’i namağlup şampiyon olarak tamamlayarak Play-Off vizesi alan ve Play-Off’ta güçlü rakiplere karşı ilk 3 haftada 7 toplayarak devreyi lider bitiren Soma Sotesspor, bu hafta konuk olacağı Kırkağaç Acaridman deplasmanına üç puan parolasıyla hazırlanıyor. Mavi-Şimşekler, bu zorlu deplasmanda kazanıp BAL Ligi hedefini büyük oranda gerçekleştirme hesapları yapıyor.

LİDERLİĞİ SEVDİK

Soma Sotesspor’un teknik sorumlusu Yusuf İpek, 24 maçtır yenilmediklerini ifade ederek takımın haftalar ilerledikçe hem mental hem de fiziksel açıdan daha da iyi konuma geldiğini söyledi. Liderliği sevdiklerini kaydeden İpek, kendilerine yakışan bu performansı sezon sonunda alacakları BAL Ligi vizesiyle taçlandırmak istediklerini ifade etti. İpek, zoru başaracak güçte olduklarını söyleyerek, “Kırkağaç’ın son şansı. Bizim de BAL Ligi vizesi için final olarak gördüğümüz bir 90 dakika. BAL Ligi’ni çok istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Bu hafta kazanırsak büyük olasılıkla bu işi bitiririz” dedi.

TAKIMA ÖVGÜLER

Yusuf İpek, BAL Ligi’ni hak ettiklerini vurgulayarak oyuncularına övgüler yağdırdı. Bir aile ortamıyla sevgi takımına büründüklerini anlatan İpek, “Bizim başarımızdaki en büyük sır, birlik ve beraberliktir. Oynayan ve oynamayan oyuncuların arkadaşlıkları çok iyi. Yönetimiyle teknik heyetiyle takımıyla ve taraftarlarıyla tek yürek olduk. Bu yüzden bu tablo da sahaya yansıyor” şeklinde konuştu. İpek, Kırkağaç maçında Kubilay’ın sakatlığı nedeniyle, Okan’ın da kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle oynamayacağını da sözlerine ekleyerek sakatlıkları bulunan Emre, Erdem ve Berat’ı maça yetiştirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim