Manisaspor’da kötü gidiş sürüyor… Taner Taşkın’la çıkış yolu arayan Siyah-Beyazlılar, Şanlıurfaspor deplasmanında 1-0 yenilirken adeta kendini yaktı. İlk kez bir deplasman maçında bu kadar mücadeleci bir futbol ortaya koyan Tarzan, güçlü rakibiyle başa baş mücadele etmesine rağmen sahadan boynu bükük ayrıldı.

KOMİK BİR GOLLE YENİLDİK

Teknik Direktör Taner Taşkın, geçen haftaki Karşıyaka sağbekte Tayfun Cora’ya stoperde Ümit Yasin Arslan’a ön liberoda Mustafa Sarp’a forma verdi. Tartışılan Metin Yüksel ısrarını sürdüren Taşkın, Hakan Barış ve Hakan Turan’ı yedek başlattı. Siyah-Beyazlılar, ilk yarıda Mikic ve Gökhan Sazdağı ile gole yaklaşırken, ev sahibi ekip ise Abdulkadir Özgen’le pozisyonlar üretti. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında tempo düşüktü. 56’da Urfa’nın atağında Volkan Okumak’ın şutu auta giderken Canberk topu uzaklaştırmak istedi; ancak topu kendi ağlarına yolladı. Mücadele, bu golle sona ererken, Manisaspor beklemediği bir yenilgi aldı. Tarzan, bu mağlubiyetle art arda üçüncü yenilgisini aldı.

TAŞKIN: “EN AZINDAN 1 PUANLA…”

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, oyuncuların iyi mücadele etmesine rağmen mağlubiyet aldıklarını ifade etti. Taşkın, “Oyuncuların göstermiş olduğu karakterli mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Belki Manisaspor ligin dibinde gözükebilir ama bundan sonraki süreçte daha canlı daha istekli, ne yaptığını bilen bir Manisaspor olacak. En azından bir puanla ayrılmamız gerekiyordu. Şanlıurfaspor'u da tebrik ediyorum ama kendi kalemize attığımız bir golle mağlup ayrıldık. Tabii üzgünüz ama rakibimizi tebrik ederiz” dedi.

SARP İLE MİKİC ORDU MAÇINDA YOK

Öte yandan Urfa deplasmanından puansız ayrılan Manisaspor, bu kez de Mustafa Sarp ve Nikola Mikic’in kart cezaları ile sarsıldı. Urfa’da sarı kart gören iki oyuncu, çok önemli Orduspor maçında cezalı duruma düştü.

HAFTA İÇİNDE KUPA MESAİSİ VAR

Urfa deplasmanından puansız dönen Manisaspor, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda Zonguldak Kömürspor ile kozlarını paylaşacak. Saat 15.00’te Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak maçı kazanıp gruplara kalmak isteyen Tarzan, bu maçla hem para kazanmak hem de moral bulmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, bugünden itibaren Zonguldak maçına odaklandı.

Editör: TE Bilişim