Soma Atatürk Stadı’nda; yeni Teknik Direktör Necat Gürpınar yönetiminde gerçekleşen Somaspor’un idmanını Ak Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Hüseyin Tanrıverdi, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ziyaret etti.

ÖZDAĞ: “BİR NEBZE OLSUN ACIYI DİNDİRMEK İSTİYORUZ”

Başkan Sinan Vardar’ın da izlediği antrenmanda milletvekilleri, açıklamalarda bulundu. Sporcu kimliğiyle tanınan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, saha kenarında bekleyen takımın oyuncularıyla bir süre sohbet edip topla oynadı. Selçuk Özdağ daha sonra yaptığı açıklamalarda “ Yıllarca spor yaptım atletizm, güreş, boks, futbol sporun her dalını severek yaptım. Saruhanlı, Hacırahmanlı gibi takımlarda futbol oynadım, şu an meclis takımında da futbol oynuyorum ve futbolu seviyorum. Gençlere de aynısını tavsiye ediyorum, zararlı alışkanlıklar yerine spora yönelsinler. Soma elim bir kaza yaşadı, biz bu kazanın sosyal yaşam üzerindeki etkilerini silebilmek adına elimizden geleni yapacağız. Acıları dindirmek mümkün değil ancak biz bir nebze bu acıyı Soma’ya yapılacak sosyal ve ekonomik katkılarla dindirmeye çalışacağız” dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de facianın acılarını bir nebze hafifletmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledikten sonra takımımız yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına başarılar diledi.

ATÇI: “HER MAÇA GELECEĞİZ”

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı milletvekillerine ziyaretleri için teşekkür ettikten sonra “ Somasporumuzun her maçına belediye başkanımızla birlikte gelip destek vereceğiz. Yeni bir yönetim seçildi. Sayın Sinan Vardar ve geçen yıl takıma çok emek veren Başkan yardımcısı Gökhan Gür’ün yanında olacağız. Yeni yönetimimize başarılar diliyoruz, teknik heyetin ve futbolcuların Somamızı onurla temsil edeceğine inanıyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi

ERGENE: “HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK”

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene “Yeni ve güçlü bir başlangıç yapıyoruz, belediye olarak takım için neyimiz varsa ortaya koyacağız. İnşallah hedefimiz çok büyük Başkanımız Sinan Vardar’ın da söylediği gibi hedef Süper Lig. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Hepimiz için hayırlısı olsun” dedi.

VARDAR: “EN BÜYÜK İDEALİM…”

Kulüp Başkanı Sinan Vardar antrenman sonrası futbolculara seslenerek “ Benim en büyük idealim Soma’dan futbolcu çıkarmak. Ben hep gençlerle ilgilenirim. En kısa zamanda sadece Somalıların oynadığı bir Soma Sporu süper ligde görmek istiyorum. Ama bunu yaparken centilmenlik ön planda olmalı. Biz Fair Play’de de şampiyon olmalıyız. Statta hiç küfür olmamalı Soma’ya layık bir takım olmalı 10 tane gol yesek de bunu unutmamalıyız. Somaspor oyunuyla, centilmenliğiyle Soma’ya layık bir takım olmalı. Fair Play kupasını almalıyız. Katkıları ve destekleri için milletvekillerimize, kaymakamımız ve belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi. Açıklamalar esnasında Türkiye’nin büyük forma üreticilerinden Lescon’un Somaspor’a malzeme desteği vereceği mesajı geldi. Ayrıca Somaspor maçlarının da A HABER ulusal kanalından canlı yayınlanacağı açıklaması da yapıldı.

Editör: TE Bilişim