Somaspor teknik patronu o anı yorumladı 

“Golümüz nizami” 

Halı sahaya benzeyen sahada gereksiz panikle çok zorlandıklarını ifade eden Güracar, son dakikada attıkları golün kamera kaydını defalarca izlediğini golün nizami olduğunu belirtti 

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI 

Somaspor, konuk olduğu Horozköyspor’u son dakika golüyle 2-1 yenerek lige üç puanla başlarken, teknik patron Erman Güracar, attıkları golün nizami olduğunu söyledi. Horozköyspor’un yaşanan karambolde golü kendi kendine attığını kaydeden Güracar, “Bu ligde her maç önemli. Maçı kameraya çektik. Özellikle defalarca seyrettim. Horozköy golü kendisi attı. Bizimkiler hiçbir şey yapmamış. İki oyuncuları birbirine çarpıyor ve top bir oyuncunun da dizine çarpıp gol oluyor. Top çizgiyi geçtikten sonra da elle çıkarmışlar. Penaltı kırmızı kart da olabilirdi” dedi. 

“HEM SAHAYA AYAK UYDURAMADIK HEM DE PANİK YAPTIK” 

İlk maçların çok zor geçtiğini söyleyen Güracar, Ertuğrul Dilek Sahası’nın enteresan bir yapısının olduğunu belirterek, “Saha enteresan. Sentetik olsa da halı saha gibi bir sahada oynadık. Tel örgüler yakın, yeterli alan yok. İlk yarıda bolca net pozisyonumuz vardı. İkinci golü bulamayınca biraz sıkıntı yaşadık. Rakip kornerden gol buldu. Son dakikada da olsa kazanmak önemliydi” diye konuştu. 

“SAKİN KALAMAYIP PANİK YAPTIK” 

İlk yarım saatten sonra kötü oynadıklarını anlatan Güracar, “Ligin ilk maçı olması nedeniyle özgüven eksikliği vardı. Çok top kayıpları yaptık. 1-0’dan sonra sakin kalamadık. İkinci golü bulabilsek çok daha farklı olabilirdi. Kötü oynarken de kazanabilirsek bu bizi farklı yerlere taşır. Kazandığımız için sevinçliyiz. Eksiklerimiz var, fiziksel anlamda değil de oyun anlayışında aksaklıklarla gereksiz panikler yaptık. Bunlar üzerinde duracağız” dedi. 

“HOROZKÖYSPOR EVİNDE BİRÇOK TAKIMI…” 

Horozköyspor’un koşan mücadeleci bir takım olduğunu belirten genç teknik adam, “Genç ve mücadeleci bir ekip kurmuşlar, zorluyorlar ve maçı bırakmıyorlar. Ben Horozköy’ün diğer takımlar için 

de zor deplasman olduğunu düşünüyorum. O sahada birçok takıma kolay kolay maç kaybetmeyeceğini birçok takımı da yenebileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim