Bu sezon daha çok forvet arkasında görev alan Donatımspor’un 10 numarası Ferhat Kandemir, gösterdikleri başarılı performansın altında dostluk ve sevginin yattığını belirterek, “Takımda birinin sıkıntısı olduğunda tek yumak oluyoruz. Arkadaşlarımla gurur duyuyorum” dedi.

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig’de iyi sonuçlara imza atan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Donatımspor’da arkadaşlık süper. Takımın başarısında pay sahibi olan Ferhat Kandemir, şuana kadar ki başarı sırrını Manşetspor’a anlattı. Takımdaki arkadaşlığın üst seviyede olduğunu belirten Ferhat, dostluk ve sevginin başarıyı getirdiğini kaydetti.

“ÖNCE İYİ İNSAN SONRA İYİ FUTBOLCU…”

Günümüzde giderek kaybolan duyguların Donatımspor’da yaşandığını söyleyen Ferhat Kandemir, takımda paranın ikinci planda tutulduğunu söyledi. Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için çok çalıştıklarını ifade eden Ferhat, bu hedefin de sağlam arkadaşlıklarla geleceğinin altını çizerek, “Herkes birbirinin sıkıntısında yumak oluyor. Değişik bir arkadaşlık var. Metin hocamız bizim hem antrenörümüz hem babamız hem abimiz. Onun da bu arkadaşlığın bu seviyeye gelmesinde büyük payı var. Bizimle çok ilgilendi. Önce iyi insan sonra iyi futbolcu sonra da iyi bir takım felsefesiyle hareket ediyoruz. Bu felsefe sonucunda başarıyı yakalamaya çalışıyoruz. Allah’ta bize yardım ediyor. Biz bir aile olmaya çalıştık ve olduk da. Bu takımda olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla, hocamla, başkanımla yönetimimle gurur duyuyorum” diye konuştu. Başarılı orta saha oyuncusu, bu sezon BAL Ligi’ne çıkacak güce sahip olduklarını söyledi. Ferhat Kandemir, bu sezon 4 gol atarken 10 da asist yaptı.

Editör: TE Bilişim