Manisaspor, Nenad Milijas transferiyle bombayı patlatırken, Passolig ve Kombine sayılarındaki yetersizlik, yönetimi kara kara düşündürüyor. Nenad Milijas transferinin taraftarı tribüne çekme adına önemli bir hamle olduğunu düşünen Siyah-Beyazlı kurmaylar, taraftarları Passolig+Kombine kart almaya davet ettiler.

800 PASSOLİG KARTI İLE 46 KOMBİNE SATILDI

Manisaspor’un sezon başından bu yana Manisaspor logolu 800 Passolig kartı ile 46 Kombine satışı yaptığı öğrenildi. Bu rakamı oldukça düşük bulan yönetim, başta Nenad Milijas ve Nduka olmak üzere yapılan ses getirici transferlerin satışlara hareketlilik getirmesini umut ediyor. Nenad Milijas transferiyle Manisaspor Store ürün satışlarının da artması bekleniyor. Kurmayların, Nenad’la ilgili gelir getirici hamlelere hazırlandığı öğrenildi.

GEÇ KALMADAN KARTINIZI ALIN

Manisaspor Yönetimi, taraftarlara verdiği sözü tuttu. Şimdi icraat sırası taraftara geldi. Passolig kartlara ilginin artması bekleniyor. Kombine biletler, taraftarın kendisine ait resimli ve Manisaspor logolu Passolig kartına yüklenebiliyor. Bu nedenle, sezonluk kombine bilet almak isteyen taraftarın mutlaka Passolig Kart sahibi olması gerekiyor. Taraftarlar, Passolig Kart başvurularını Manisaspor Store Çarşı Şubesi Passolig Satış noktasından ve www.passolig.com.tr web adresi üzerinden yapabilirler.

MANİSASPOR’DA KAZANSIN

Satılan her Passolig Manisaspor Kartı ile Tarzan, TFF payı düşüldükten sonra 6.3 TL kazanıyor. Bunun yanında Passolig kartlarla yapılan alışveriş işlemlerinden elde edilen gelirin %42,3’ünü Manisaspor, kazanıyor. Taraftarların aldığı her kartla, Manisaspor logolu kartıyla yaptığı her alışverişle Manisaspor kazanacak.

 KOMBİNE BİLETİMİ NASIL ALIRIM?

Passolig kartlarına sahip taraftarlar, sezonluk kombine biletlerini internet üzerinden passo.com.tr’den veya Manisaspor Store Çarşı Şubesi Passolig Satış noktasından satın alabilir. Manisaspor Yönetim Kurulu geçen sezonun kombine bilet fiyatlarında değişikliğe gitmeyerek 2014-2015 sezonu kombine bilet fiyatlarını şu şekilde belirlemişti.

 

Tarzan  Tribün           :           75 TL

Kapalı Alt Tribün       :           150 TL

VIP Tribün                 :           500 TL

VIP A Tribün              :           1000 TL

 Kombine kartlarda peşin ya da kredi kartı ile tek ödeme veya taksitli ödeme imkanları mevcut. Tüm Bonus Kredi Kartı ve World Kredi Kartlarına vade farklı 6 taksit uygulanabiliyor.

 2014 – 2015 Bilet fiyatları ise şu şekilde:

Tarzan                        :           10 TL

Kapalı alt                    :           20 TL

VIP Tribün                   :           30 TL

Misafir Tribün               :           10 TL

Editör: TE Bilişim