Lige istediği başlangıcı yapamayan ve ilk 3 maçta galibiyetle tanışamayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, son 2 haftada rüzgarı arkasına almış görünüyor. Önce evinde Erzin Belediyespor'u 2-0'la geçen yeşil beyazlılar, hafta içinde de Play-Off yarışında yer alacak olan Düzce Belediyespor'u deplasmanda 4-0'la geçerek lige "Ben buradayım" mesajını vermişti. 4 günlük aralarla sık maç oynamaya başlayan Belediyespor, buna karşın galibiyet serisini 3'e uzatıp, Kemerspor'un da puan kaybetmesini bekleyerek bu hafta liderlik hedefliyor. Rakibimiz Çanakkale Dardanelspor ise hiç de küçümsenmeyecek bir performans sergiliyor. 
DARDANEL'E DİKKAT
Geçtiğimiz sezon Manisa Büyükşehir Belediyespor'la Manisa'da oynadığı maçtan 5-1'lik sonuçla boynu bükük ayrılan Çanakkale Dardanelspor, bu sezon çok farklı bir görüntü çiziyor. Geçtiğimiz sezonu 41 puanla düşme potasının sadece 2 sıra üzerinde bitiren Dardanel, bu sezon Play-Off'u zorlayacak gibi görünüyor. Ligin ilk 5 haftasında Manisa BŞBS gibi 8 puan toplayan Çanakkale Dardanelspor, istekli oyunuyla skorda fark yaratıyor. Lige Erbaaspor galibiyetiyle başlayan Dardanel, ardından 3 haftalık bir duraklamaya girdi. Bu süreçte HAESK ve Bayburt GÖİ'yle berabere kalan ekip, ardından Bergama Belediyespor'a deplasmanda 4-2'yle boyun eğdi. Son hafta Kozan Belediyespor'u evinde ağırlayan Çanakkale Dardanelspor, sahadan 2-0 galip ayrılarak 8 puanla 5. sıraya yükseldi. Takımında çok tanıdık isimler olmayan Dardanel'in gol yükünü şu ana kadar attığı 2 golle Ahmet Yazar çekiyor. Rakibin teknik patronluğunuysa Mustafa Meteertem yapıyor. 
RÜZGARI ARKAMIZA ALDIK
Zorlu geçeceği tahmin edilen Düzce deplasmanından 4 gollü bir galibiyetle dönüp morallenen Manisa Büyükşehir Belediyespor, galibiyet serisini bitirmeyi düşünmüyor. Ligin ilk haftasından itibaren hep karşı kalede baskı yapan ve pozisyonlar bulan ancak bunları değerlendiremeyen yeşil beyazlılar, son 2 haftada istediği sonuçları alarak özgüven tazeledi. Özellikle çok şey beklenen Umut Kaya'nın son maçta golle buluşması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Berkin'in yedekte başladığı maçta yaratılan pozisyonlar ideal 11'in değişeceği işaretlerini verdi. Teknik direktör Levent Devrim'in Çanakkale Dardanelspor maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: Yusuf, Erhan, Mehmet, Ufukhan, Mehmet, Emir, Kürşat, Umut, Alper, İsmail, Ali. Oyuna daha sonradan Berkin ve Kağan gibi isimlerin dahil olacağı tahmin ediliyor. Evinde farklı bir takım sergileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, şu ana kadar iç sahalardaki 2 maçından 4 puan çıkarttı, bu maçlarda 4 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü. Manisa Büyükşehir Belediyespor- Çanakkale Dardanelspor mücadelesi bugün 15.30'da Mümin Özkasap Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemliklerini Hasan Kaçar, Çağdaş Yüksel Çağ ve Ahmet Demiral yapacak. 
Editör: TE Bilişim