Başkan Emre Hasgör, Simonek’i Manisaspor’un bir futbolcusu gibi görmeye devam edeceklerini ifade ederek, “Simonek ne yazık ki talihsiz bir rahatsızlık geçirdi. Ama bizim için önemli olan sağlığını iyiye gittiğini görmek. Manisaspor’un kapıları her zaman ona açık olacaktır.” dedi. 

Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş ise Manisaspor’a olan katkılarından dolayı Simonek’e teşekkür ederek, “Simonek gibi çok düzgün bir karaktere sahip bir futbolcuyla çalışmaktan dolayı büyük memnuniyet duydum. Tamamen iyileşerek tekrar futbola döneceğine inanıyorum.” diye konuştu.   

Manisaspor’da kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirten Arnold Simonek ise “Burada çok iyi insanlarla bir arada oldum. Rahatsızlığım boyunca beni hiç yalnız bırakmadılar ve bana büyük destek oldular. Manisaspor’un süper lige çıkacağına inanıyorum. Manisaspor’un süper lige çıkması için dua edeceğim.” dedi.

Takım arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlanan ve takım kaptanı Volkan Babacan’ın futbolcularımızın imzaladığı formayı hediye ettiği Slovak futbolcu yarın ülkesine dönecek.  

 

 

Editör: TE Bilişim