Manisa Büyükşehir Belediyespor’da iki hafta önce Berkin Kamil Arslan, geçen hafta Olcay Turhan kırmızı kart cezalısı olurken, Şemsettin Ender Kılıç ise sarı kart cezalısı durumuna düşmüştü. Şimdi de defansın belkemiği Semih Durmuş, çok önemli Sakaryaspor deplasmanında sarı kart cezalısı oldu. Zara Belediyespor maçında gördüğü kartla Sakaryaspor maçında cezalı duruma düşen Semih, dünkü idmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör Levent Eriş’in savunmanın göbeğinde Emrecan Afacanoğlu-Şemsettin Ender Kılıç ikilisine görev vermesi beklenirken, savunmanın solunda Zara maçına yedek başlattığı Süleyman Numan Çarıkçı’yı oynatması bekleniyor.

BERKİN SAKARYA MAÇINI İPLE ÇEKİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Bucaspor’dan renklerine bağladığı Berkin Kamil Arslan, iki maçlık cezasını tamamladı. Yomraspor maçında kırmızı kart görerek iki maç ceza alan tecrübeli orta saha oyuncusu, kritik Sakaryaspor deplasmanında formasına kavuşuyor. Takıma yeniden dönüş yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Berkin, Sakaryaspor maçında üç puanı alarak iki haftalık kayıpları telafi edeceklerini söyledi.

“KİMSE KÖTÜ DÜŞÜNCELERE KAPILMASIN”

Bodrumspor ve Zara maçlarında alınan sonuçların kimseyi kötü düşüncelere itmemesi gerektiğini belirten Berkin, “Sonuçta futbolda bu tarz kazalar olabiliyor. Bu şekilde olmasını kimse beklemiyordu. Ancak ekstra motivasyondan kaynaklanan şeyler var. Yüksek motive olduğunuz zaman bazen istediğiniz şeyleri yapamıyorsunuz. İki haftalık kayıpları telafi etmek istiyoruz ve bunu başaracak güce de sahibiz” dedi.

“UYUM SÜRECİ YAŞAMADIM”

Berkin Kamil Arslan, takımdaki ortamın iyi olduğunu ve buraya gelirken uyum süreci yaşamadığını kaydederek, “Buraya geldiğimden beri çok fazla uyum süreci yaşamadım. Arkadaşlarımız cana yakın. Zaten Levent hocanın olduğu yerde pek uyum süreci olmuyor. Sakaryaspor maçında cezam bitiyor ve orada zor bir atmosfer bizi bekliyor. Bunun bilincindeyiz. İnşallah Sakarya’dan güzel bir sonuçla döneriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim