Türkiye liglerinin tanınan santrforlarından Mustafa Tiryaki’nin Manisa Büyükşehir Belediyespor macerası kötü geçiyor. Devre arası transfer döneminde takıma dahil olan ve Eriş’in en çok güvendiği isimlerden biri olan Tiryaki, 8 maçta gol atamazken, performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor.

FAZLA KİLOLARINA RAĞMEN ISRAR EDİLİYOR

Yomraspor, Derincespor, Bodrumspor, Zara Belediyespor, Sakaryaspor, Orhangazispor, Ofspor ve Adliyespor maçlarında 7 kez 11’de sahaya çıkan tecrübeli santrfor, 631 dakika süre aldı ve 3 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Fazla kilolarına rağmen ısrarla forma verilen Tiryaki, gol yollarındaki sorunu çözemedi. Hücumda ağır kalan ve girdiği ender gol fırsatlarını değerlendiremezken, son vuruşlarda etkisiz kaldı. 1461 Trabzon ve Göztepe formalarını giyen Tiryaki’nin sözleşmesi, 31 Mayıs 2017 yılında sona erecek.

ETİMESGUT MESAİSİ BAŞLADI

Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediyespor,27 Mart Pazar günü saat 13:30’da konuk edeceği Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarına start verdi. Halil Onultmak Tesisleri’nde çalışmalara başlayan Yeşil-Beyazlılar, lideri yenerek yeniden ayağa kalkmak istiyor. Son iki maçını kaybeden Büyükşehir, Etimesgut’u yenerek 8 puanlık farkı bir nebze olsun kapatmayı planlarken, alt sıralarla da bağını tamamen koparmak istiyor. Teknik Direktör Levent Eriş, son günlerdeki kötü sonuçlar nedeniyle oyuncuların beynini yıkarken, kalan 7 maça konsantre olmalarını istedi. Öte yandan Büyükşehir’de sağ bek Kaan Aşnaz’ın tedavisi sürüyor. Bu bölgeye alternatif isim arayışında olan Eriş’in sol bek konusunda da arayış içerisinde olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim