HABER : MUSTAFA TATLI

Çok enteresan bir sezon geçiren profesyonel liglerdeki temsilcilerimizden Manisaspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor, bulunduğu liglerde tarihi maçlara çıkıyorlar. Pazar günü yarışta düğümü çözecek kritik maçlara çıkacak olan temsilcilerimiz, galibiyete kenetlenirken, mutlu sonla biten bir sezon geçirmeye ant içtiler.

TARZAN’IN KULAĞI AYDIN’DA OLACAK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 60 puan averajla ikinci sırada yer alan Manisaspor, şampiyonluk için çekiştiği aynı puandaki Kocaeli Birlikspor’un son iki haftada puan olarak takılmasını bekliyor. Tarzan, Play-Off hattında yer alan Gümüşhanespor deplasmanında ter dökecek. Kocaeli Birlikspor ise yine Play-Off hedefi olan Aydınspor 1923 deplasmanına çıkacak. Manisaspor, Gümüşhane’de kazanıp Aydın’dan gelecek müjdeli haberle son haftaya girerken, avantajını cebine koymak istiyor. Bu maçlarda hata yapan yanacak. Bu yüzden Manisaspor’un çok dikkatli olması gerekiyor! Gümüşhane Yenişehir Stadı’nda saat 15:30’da oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemlerinden Murat Özcan yönetecek.

BÜYÜKŞEHİR KENDİ GÖBEĞİNİ KESECEK

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta büyük paralar harcayarak fiyaskolarla dolu bir sezon geçiren Manisa Büyükşehir Belediyespor ise Bölgesel Amatör Lig’e düşmemek için Ayvalıkgücü deplasmanında kazanmak zorunda. Büyükşehir bu maçı kazanırsa Maraş’ın Sultanbeyli’ye yenilmesiyle ligde kalışını ilan edebilir. Yeşil-Beyazlılar, kalan iki maçını kazandığı takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın ligde kalacak. Puan kayıplarında ise özellikle Maraş’ın alacağı sonuçlar Büyükşehir’in kaderini belli edecek. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda saat 15:30’da oynanacak maçı Kocaeli bölgesi hakemi Mehmet Güngör yönetecek.

 
Editör: TE Bilişim