Grandmedical Manisaspor’un kadroda kalan en tecrübeli isimlerinden Akın Açık, kalıp kalmamakla ilgili henüz karar vermediğini söyledi. Ciddi miktarda alacağı olmasına rağmen haziran ayında yapılacak olan kongreyi beklediğini kaydeden Akın, “Kulüpten henüz kimseyle görüşmedik. Kongreyi bekleyeceğim. Kulübümüz için hayırlı neyse o olsun” dedi.

“KONGREYE KADAR BİR İŞLEM YAPTIRMAYACAĞIM”

Bir sene daha sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan ve alacakları için TFF’ye henüz başvurmadığını anlatan Akın Açık, “Ciddi miktarda alacaklarım var. Kulübün durumu ortada. Kongreye kadar bir işlem yaptırmayı düşünmüyorum. Birkaç kulüpten arayanlar var, önce kulübümle görüşeceğimi onlara ilettim” diye konuştu.

“GEÇEN SEZON DAVAMI ÇEKMİŞTİM”

Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçen sezon devre arasında TFF’ye başvurmuştum, boşa çıkma hakkını elde etmiştim ancak bize verilen bazı sözler vardı. Buna istinaden davayı geri çektim. Kongreden sonra hangi yönetim gelirse gelsin masaya oturacağımızı düşünüyorum.”

“SEVDANIN LİGİ OLMAZ”

Sezon başında büyük umutlarla Manisaspor’a geldiğini söyleyen Akın, “Sezon başında iyi oyunculardan kurulu bir takımdık. Maddi sıkıntıların takım içerisinde huzursuzluk yaratmasıyla birlikte bu durum saha içine yansıdı. Fatih hocanın gelmesiyle tekrar çıkışa geçtik ama ikinci devrede yaşananlar maalesef ortada. Benim çok sevdiğim bir söz vardır. ‘Sevdanın ligi olmaz. Sevdalar küme düşmez’ diye… Manisaspor, düştüğü gibi yeniden üst liglere çıkacak bir kulüp. İnşallah şehirdekiler gerekli desteği verir” şeklinde konuştu.

“HERKES ORHAN GÜVERCİN GİBİ MANİSASPOR’U DÜŞÜNSE…”

Takım olarak, rahatsızlığı bulunan Orhan Güvercin’e moral ziyaretine gittiklerinde oldukça duygulandığını kaydeden Akın Açık, “Orhan kardeşimizi ziyaret ettiğimizde orada Manisaspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu anladım. Çocuk, kendi sağlık sorunu varken bile Manisaspor’un durumunu soruyordu. O ortamda bile sağlığını düşünmeyip, kulübünü düşünüyordu. Herkes Orhan Güvercin kadar bu kulüp için dertlense, Manisaspor bu halde olmaz, daha iyi yerlerde olurdu. O gün çok etkilenmiştim. Hâlâ daha Manisaspor ile ağlayıp, Manisaspor ile gülen taraftarlar var. Taraftarlarımız, birçok deplasmanda yanımızdaydı. İnşallah yeniden Manisaspor’u tekrar ayağa kaldırırlar. Temennimiz o yönde” dedi.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim