Bu sezon daha çok kanatlarda görev alıp, bu bölgede henüz tam anlamıyla patlamayı yapamayan 26 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş maçında şans bulduğu ön liberoda fırtınalar estirdi.
 
Sen neymişsin be Zahit!..
 

MUSTAFA TATLI
Grandmedical Manisaspor’da Beşiktaş maçında ortaya konan futbol, gelecek için umut vericiydi… Güçlü rakibi önünde 1-1 berabere kalmasına rağmen galibiyeti kaçıran taraf olan Siyah-Beyazlı ekipte Zahit Fındık, performansıyla takımının en çok öne çıkan oyuncusu oldu. Bu sezon daha çok kanatlarda şans bulan ancak burada beklenen patlamayı henüz yapamayan 26 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Fatih Tekke’nin ön liberoda verdiği görevi layıkıyla yerine getirdi. Dikine futboluyla izleyenleri kendine hayran bırakan tecrübeli oyuncu, golün hazırlayıcısı olurken, maçın otoriteleri tarafından da takımının en iyisi olarak değerlendirildi.
MEVKİSEL ANLAMDA BÜYÜK KAZANIM
Bu sezon orta alanda büyük sıkıntı yaşayan Manisaspor’da, Zahit’in bu bölgeye monte edilmesi, büyük kazanım olarak nitelendirildi. Asım’la birlikte iyi bir uyum yakalayan Zahit, ilk kez bu bölgede oynamasına rağmen performansıyla takımının yıldızı oldu. Beşiktaş maçındaki futbolu gören Teknik Patron Tekke, Zahit’i orta alanın her bölgesinde bir joker olarak oynatmayı şimdiden düşünmeye başladı.
 
 

Editör: TE Bilişim