Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi açıldığı günden bu yana Manisalı bayanların gözdesi olmaya devam ediyor. Alanında uzman olan spor eğitmenleri eşliğinde spor yapan Manisalı kadınlar, yoğun yaşam temposundan spor yaparak uzaklaşıyorlar.

Şehzadeler Belediyesi tarafından 2015 yılında Manisa’da ilk olarak açılan Kadın Spor Merkezi, açıldığı günden bu yana Manisalı kadınlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Haftanın 6 günü spor aktivitelerinin yapıldığı Spor Merkezine gelen kadınlar, günlük yaşamın stresini atarak sağlıklı bir şekilde spor yapıyor.

Şehzadeler Belediyesi olarak hayatın her alanında insanlara hizmet verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’da bir ilk olan Kadın Spor Merkezimiz açıldığı 2015 yılından bu yana Manisalı kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kadın Spor Merkezinde gönüllerince spor yapma imkanı bulan Manisalı kadınlar, uzman eğitmenlerimiz eşliğinde sağlıklı bir şekilde spor yapabiliyorlar. Bu merkezimizde spor yapan Manisalı kadınlardan olumlu dönüşler alıyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Ne denli doğru bir projeyi hayata geçirmiş olduğumuzu bize göstermiş oluyor. 2015 yılından bugüne kadar Kadın Spor Merkezimizden binin üzerinde Manisalı kadın faydalanmış durumda. Yeni dönem kurs kayıtlarımızda başladı. Bu konuda Kadın Spor Merkezimdeki spor aktivitelerine katılmak isteyen kadınlar 250 11 50 numaralı telefonumuzdan bilgi alıp kayıtlarını yaptırabilirler. Bugüne kadar step, aerobik, pilates, fitness ve serbest çalışma kategorilerinde spor yapan Manisalı kadınlar, aynı şekilde bu aktiviteleri rahatlıkla Kadın Spor Merkezimizde yapabilecekler” dedi.
Kaynak: iha