Şehzadeler Belediyesi, 2015’in ilk günlerinde beklenen resmi adımı attı ve kulübünü kurdu. Dernekler İl Müdürlüğü’nde tüzüğü onaylanan Şehzadeler Belediyespor, bundan böyle spor faaliyetlerinde birçok dalda Manisa halkına hizmet edecek. Kulübün renklerinin Mor-Lacivert olduğu öğrenilirken, kısa süre içerisinde ilk genel kurulun yapılacağı ve başkanın seçileceği kaydedildi.

FUTBOLDA ‘YETİŞTİRİCİ’ OLUNACAK

Şehzadeler Belediyespor’un; Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Yunusemre Belediyespor’un aksine futbolda a takımlar seviyesinde yarışmacı olmayacağı, altyapıda “yetiştirici” rolünde olacağı kaydedildi. Yaz okulları ve tesisler yapılarak futbolun nabzı altyapıda tutulmuş olacak.

ANA HEDEF AMATÖR BRANŞLAR

Mor-Lacivertli ekibin, ana hedefinin amatör branşlarda öncü olan bir spor kulübü olmak. Futbola aktaracağı kaynağı amatör branşlara yaymayı ana amaç edinen Şehzadeler, bütün branşlarda mücadele etmeyi amaçlıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in bu konuya hassasiyet gösterilmesi hususunda kurmaylarına talimat verdiği öğrenildi. Şehzadeler Belediyespor’un bu alanda şampiyonlar yetiştirip a takım seviyesinde sporcuları kulüp bünyesine katıp ulusal ve uluslararası başarılara göz diktiği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim