Fikstür gayet ortada. 5 maçın 3’ünü içerde oynayacak olmak büyük avantaj. Her ne kadar küme düşme potasındaki rakiplerimizle deplasmanda oynayacak olsak da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’ndan çıkaracağımız 9 puan bize büyük olasılıkla yetecek. Perşembe günü Adana Demirspor maçıyla ilk engeli aşmak zorundayız. Buna dikkat; Rakip taraftarın maça ilgisi yoğun. Bizimse her zamanki gibi maça ilgimiz az. Rakip taraftarların maça ilgisini gölgede bırakacak bir atmosfer oluşturmak artık bizim görevimiz

MUSTAFA TATLI

Manisaspor, şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor’u perşembe akşamı Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk edecek. Saat 19:00’da Mete Kalkavan’ın düdük çalacağı randevuda kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen Siyah-Beyazlılar, taraftar desteğini de görmek istiyor. Bitime 5 hafta kala; yönetim, teknik heyet ve futbolcular tüm Manisalıları maça davet etti.

BU TAKIMA TARAFTAR MOTİVASYONU ŞART

Samsunspor deplasmanında neredeyse tek kale bir oyun ortaya koyan, iyi oyununun karşılığını alamayan, rakibine yaptığı basit hatayla mağlup olan Manisaspor, bu maçta şeytanın bacağını kırma planları yaparken, mutlak galibiyete odaklandı. Ancak bir gerçek var ki kurtuluş yolunda Tarzan’a şehrin sahip çıkması gerekiyor.  Bu takımın maç kazanması için taraftar desteği ayrı bir motivasyon. Kalan maçlarda Adana Demirspor (İ), Bucaspor (D), Altınordu (İ), Denizlispor (D), Giresunspor (İ) maçlarını oynayacak olan Siyah-Beyazlılar, tüm Manisa’yı göreve çağırdı.

RAKİP TARAFTARA MEYDANI BIRAKMAYALIM

Karşılaşma öncesinde Adana Demirsporlu taraftarların maça ilgisinin çok yoğun olduğu, Ev sahibinin ise biletlere yeterince ilgi göstermediği öğrenildi. Maçın başlamasına az bir zaman kaldı. Küskünlükler bir kenara bırakılıp stada koşmak şart. Rakip taraftara meydanı boş bırakmamalıyız. Bugün Passolig’i olmayanlar için de çok önemli bir gün. Maç günü kart çıkmadığı için bir gün önceden de olsa kartın çıkması gerekli. Passolig kartı olanlar da kartı olmayanı kart almaya yönlendirmeli. 4 liradan satışa sunulan biletlerin satışına Manisa 19 Mayıs Stadyumu passolig gişelerinden ve www.passolig.com.tr web adresi üzerinden satışı sürüyor.

Editör: TE Bilişim