Grandmedical Manisaspor’da teknik direktör Erkan Aslan, yeni sezonda taraftarların keyif alacağı bir takım oluşturacaklarının sözünü verdi. “Benim olduğum yerde savaşmayan, ruhunu ortaya koymayan bir takım olma şansı yok” diyen genç teknik adam, camiaya umut dolu mesajlar verdi.

“KARAKTERLİ BİR TAKIMIMIZ OLACAK”

Erkan Aslan, yeni sezonda yense de yenilse de oynadığı futbolla alkışlanan bir takım oluşturacaklarını belirterek, “Bu şehri yeniden ayağa kaldırabilecek bir yapıda takım oluşturmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Zaten bütün plan ve programımızı ona göre yapıyoruz. Manisa halkının ne istediğini çok iyi bilen insanlardan biriyim. Bu forma için canını dişine takıp, ruhunu ortaya koyacak futbolcu grubundan oluşan bir takım yapacağız. Sahaya karakterimizi koyacağız. Taraftarın ve medyanın desteği beni inanılmaz mutlu etti. Yolda gören ‘en doğrusu oldu” diye boynumuza sarılıyor. Bu tablo benim çok hoşuma gidiyor ve beni bir kez daha heyecanlandırıyor. Bu birlikteliğin şimdiden başladığını görüyorum. Çok güzel şeyler olacağına inanıyorum” diye konuştu.

“YASAK KOYAN OYUNCULARA KAPIMIZ AÇIK”

Transfer yasağının kaldırılacağına inandığını kaydeden Aslan, “Transfer yasağını koyan oyuncuların yüzde 90’lık kısmı bizim zamanımızda oynayan oyuncular. Hepsiyle konuşuyoruz. Hepsi somut adım atılmasını bekliyor. Bir dönemlik bize nefes aldırırlarsa çok iyi olur. Maliyetli transferler de yapmayacağız. Yasak koyan oyuncu grubundan oynamak isteyenlere da kapımız açık. Ben hepsinin transfer yasağını açma konusunda gereken kolaylığı sağlayacaklarını düşünüyorum” dedi.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim