Ordu maçı sonrasında yakaladığımız çıkışın devamını getiremeyince ateş hattından kurtulamadık. Samsun ve Demirspor maçlarından 5 puan kaybettik ve bu da rakiplerle aramızın açılmasına yol açtı. Dolayısıyla hafta sonunda Buca maçını mutlak kazanmak zorundayız. 6 puanlık değil sezonun bütününü etkileyecek bir maça çıkıyoruz

MUSTAFA TATLI

PTT 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Manisaspor, hafta sonunda Ege derbisinde Bucaspor’u ağırlayacak. Hazırlıklarını tam gaz sürdüren Siyah-Beyazlılar’da hedef mutlak galibiyet. Manisaspor’da sakatlığı süren Gökdeniz ile sarı kart cezalısı Erdi forma giyemeyecek.

14 YILDIR YENİLMİYORUZ

İki takım daha önce 29 kez kozlarını paylaştı. Bu maçlarda galibiyetlerde 10-10 eşitlik var. 9 maç ise berabere bitti. Manisaspor, evinde oynadığı maçlarda ise Buca’ya büyük üstünlük kurdu. 15 maçın 9’unu Manisaspor alırken 3 maçı Buca aldı. 3 maç ise berabere bitti. Tarzan 14 yıldır rakibine yenilmiyor. Siyah-Beyazlılar, 1994-95 sezonunda 4-1’lik yenilginin ardından son 6 maçı kaybetti. Bu periyotta 4 beraberlik elde eden Manisaspor, 2 karşılaşmadan galip ayrıldı. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda pazar günü saat 13:30’da Bucaspor ile oynayacağı karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

TANER TAŞKIN’DAN MAÇA DAVET

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, facebook hesabından yaptığı açıklamayla taraftarları maça davet etti. Taşkın’ın mesajı şöyle; “Manisa’nın cefakar taraftarı Tarzanlar pazar günü 13:30 oynayacağımız Bucaspor müsabakasında bizleri yalnız bırakmayın. Bu sıkıntılı günleri Allah’ın izniyle hep beraber atlatalım. Büyük komutan Alpaslan’ın dediği gibi: SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH’TAN! Allah’a emanet olun.”

Editör: TE Bilişim