Bayanlar Voleybol 2. Lig’inde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Almanya’nın SV Sinsheim takımında ve 2. Lig’de mücadele eden Işıkkent Bayan Voleybol Takımı’nın alt yapısında yetişen Seden Bostancı ile anlaşma sağladı. Köşe pozisyonunda oynayan 1993 doğumlu genç sporcu kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ve Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan katıldı.
 
‘Hedefleri Olan Bir Takımda Oynamak Beni Heyecanlandırıyor’
Başarılı bir kulüpte oynayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren başarılı sporcu Seden Bostancı, “Manisa Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz yıl ve öncesinde önemli başarılara imza attı. Ben de başarılı bir takımda oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Hedefleri olan bir takımda oynamak beni heyecanlandırıyor. Bu imza inşallah hem takımım hem de kendim için hayırlı olur” diye konuştu.
 
‘Hayırlı Olmasını Diliyorum’
Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, “Önemli bir oyuncuyu takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Seden, hem çalışkanlığıyla hem de tecrübesiyle takımımıza önemli güç katacağına inanıyorum. Kendisine de bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz. Kulübümüze ve taraftarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim