Manisa Yunusemre Lalelideki Manisaspor tesislerinin kurucusu ve Başkanlığını üstlenmiş olan ve uzun süredir sağlık nedenlerinden dolayı evinde istirahatte bulunan Tarık Almış’a anlamlı ziyaret.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Manisaspor eski başkanlarından hayırsever işadamı Tarık Almış’ı evinde ziyaret etti. Savaş Duman’a Manisaspor’un eski futbolcusu Fevzi Türegün ve Manisaspor’un eski yöneticilerinde İş Adımı Mehmet Aloğlu eşlik etti.
Geçirdiği operasyonun ardından evinde dinlenen Tarık Almış’a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dr. Savaş Duman, Almış’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Tarık Almış abimiz Manisaspor camiasının ve Manisalıların gözünde önemli bir değerdir. Kendisinin Manisaspor’a emeği çok büyük. Bunun yanı sıra Manisa’ya sağlık ocağı, okul gibi birçok hayırlı işlerde imzası bulunmaktadır. İnşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur” dedi.
Tarık Almış ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek;
“Bu ziyaret bende iki sevinci bir arada yaşamama neden oldu. Manisaspor’un Gümüşhane deplasmanında galip gelerek yeniden lider olması PTT ligine yakın olması. Bu sevinci yaşarken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Savaş Duman ve değerli genç iş adamları,Manisapor’un eski futbolcusunun ziyareti beni gerçekten çok mutlu kıldı”
 

 
Editör: TE Bilişim