Tarihinde ilk kez Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ediyor. Günde çift idman yaparak sezona hazırlanan yeşil-beyazlılar yoğun tempoda güç depolarken, Teknik Direktör Hakan Şapçı, sezon öncesi hazırlık dönemini değerlendirdi. Bolu’da yaptığı açıklamalarda önemli konulara değinen Şapçı, 3. Lig’de iddialı olduklarının altını çizdi. Öncelikle takıma yeni katılan oyuncularla ilgili konuşan Şapçı, “Sezonun bitimiyle birlikte oyuncu izleme ekibimizle titiz bir çalışma yürüttük ve takımımıza fayda sağlayacak oyuncuları kadromuza kattık. Aramıza katılan oyuncular adaptasyon sorunu yaşamadı. Şu ana kadar 15 oyuncu transfer ettik. Ancak kamp dönemi boyunca, hazırlık maçlarında ihtiyaç olması durumunda bir veya iki oyuncu daha transfer edebiliriz” dedi.

KAMPI İYİ DEĞERLENDİRİYORUZ

Bolu’da devam eden kamp dönemini de değerlendiren Şapçı, kampı en iyi şekilde değerlendirdiklerinin altını çizdi. Bolu’da iklim koşullarının da diğer illere oranla farklı olması nedeniyle bunun avantajını yaşadıklarını dile getiren Şapçı, “Takım olarak verimli bir kamp dönemi yaşıyoruz. Oyuncularımız oldukça istekliler. İnşallah yaptığımız çalışmaların karşılığını ligde alacağız. Grubun en iddialı takımı biziz” diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZA DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ OLACAK

Bölgesel Amatör Lig’de güzel bir hava yakaladıklarını ve şampiyon olarak önemli bir başarı elde ettiklerini hatırlatan Teknik Direktör Şapçı, “Şehirle bütünleşerek başarıyı yakaladık. Taraftarlarımızın da ilgisiyle 3. Lig’e yükseldik. Ancak 3. Lig’in havası daha farklı olacak. Taraftarlarımıza daha çok ihtiyacımız olacak. Aynı coşkuyu yeni sezonda da yaşayacağımıza inanıyorum. İnşallah güzel günleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim