ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Manisa Sanayispor, yeni sezon öncesi Çakra’da düzenlediği kahvaltıda buluşup başarı sözü verdi. Kahvaltıya Başkan Yardımcıları Ahmet Çelik, Necdet Sayın, kulüp müdürü Süleyman Gedek, antrenör Selman Alkış ve futbolcular katıldı. Yeşil-Siyahlılar, yeni sezonda ilk hedefini Play-Off olarak belirlerken, şampiyonluk için de iddialı mesajlar verdi.

ÇELİK: “ŞAMPİYONLUĞU EN BAŞINDAN BERİ İSTİYORUZ”

Geçen sezon biter bitmez Selman Alkış’la sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Başkan Yardımcısı Ahmet Çelik, hedeflere ulaşmak için önce hoca tercihi yaptıklarını ifade ederek, “Sezonun bitmesinin ardından bir hafta sonra amatör futbolda büyük isim yapmış, kariyeri belli olan Selman hocamızla anlaşmıştık. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu o dönem açıklamıştık. 15-16 transfer yaptık. Yeni bir takım kurduk. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Hazırlık maçları yaptık. Fikstür de beklentilerimiz doğrultusunda oldu. Hayırlı uğurlu olsun.  Tüm takımlara kazasız belasız bir lig diliyorum” diye konuştu.

“MADDİ ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Yönetim olarak özveriyle hareket edip maddi zorluğun üstesinden gelmeye çalıştıklarını kaydeden Çelik, “Şu anda başkanımız Ogün Şen ve yönetim kurulundan arkadaşlarımızın sayesinde transferlerimizi gerçekleştirdik. Kulübün bütün giderlerini kendi bütçemizden sağlıyoruz. Belediye kulüpleriyle baş etmek gerçekten zor. Sıkıntımız büyük. Bunun üstesinden geleceğiz. Maddi anlamda hiçbir futbolcumuzun bugüne dek bir sıkıntısı olmadı. Geçmişten de kimsenin alacağı kalmadı. Bu sezon hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz” diye konuştu.

ALKIŞ: “UYUM SORUNUNU ÇÖZMEK ÜZEREYİZ”

Antrenör Selman Alkış ise takımı sil baştan yeniden yaptıklarını ifade ederek, “Geçen seneden 4 tane oyuncumuz var. 20 kişilik kadromuz var. İyi bir Sanayispor olsun diye bunu yaptık. Hazırlık maçları neticesinde yan yana hiç daha oynamamış birçok oyuncuyu bir araya getirmenin dezavantajını yaşıyoruz. Ama oynamaya devam ettikçe birbirlerini daha iyi tanıdıkça iyi bir Sanayispor olacak. Bu sene iddialıyız. İlk hedef Play-Off’a kalmak” şeklinde konuştu.

“BÜTÇEMİZ BİR YUNUSEMRE BİR DONATIM KADAR OLMASA DA…”

Yönetimin hedefler doğrultusunda fedakarlık yaptığını kaydeden Alkış, sözlerini şöyle tamamladı: “Bütçemiz bir Yunusemre bir Donatım kadar olmayabilir ama bizde sahaya çıktığımız zaman iyi bir oyun çıkarabilecek bir takım portföyü oluşturduk. Biraz daha süreye ihtiyacımız var. İlk 3-4 haftada istediğimiz konuma gelebileceğiz. Uyum sorununu çözmek üzereyiz. Bazı bölgelerde eksiğimiz olsa da çok çalışıp bu açığı kapatacağımızı düşünüyoruz. 2-3 hazırlık maçı daha yapıp eksiklerimizi tamamlamış olacağız. İlk maçta Saruhanlı Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu maçta galip gelip lige üç puanla başlamak istiyoruz. Saruhanlı kadrosunu bozmamış, 4-5 transfer yapmış birbirini tanıyan oyunculardan kurulu bir ekip. İmkanları olan bir takım. İki takımın da şartları eşit. Eğer biz bu ligi göğüslemek istiyorsak lige istediğimiz gibi başlamamız lazım.”

Editör: TE Bilişim