Genel Kaptan Tamer Gürdil, Muradiye galibiyetinin takıma büyük moral kattığını belirterek, hafta sonunda sahaya kazanmak için çıkacaklarını kaydetti.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden merkez ekiplerinden Manisa Sanayispor, Pazar günü saat 14.00’te Ertuğrul Dilek Sahası’nda konuk olacağı Horozköyspor maçının hazırlıklarını antrenör Nejat Fenli gözetiminde sürdürüyor. Topladığı 15 puanla 7. sırada yer alan Yeşil-Siyahlılar, Horozköy’ü de yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

HER MAÇA NASIL HAZIRLANIYORSAK…

Sanayispor Genel Kaptanı Tamer Gürdil, hafta sonunda futbolseverlere güzel bir futbol izletmek istediklerini belirterek güçlü rakiplerinden asla çekinmediklerini söyledi. “Her maça nasıl hazırlanıyorsak bu maça da aynı motivasyonla hazırlanıyoruz” diyen Gürdil, “Sezon başından bu yana çok talihsiz puanlar kaybettik. Son dakikada yediğimiz goller var. Bu da genel olarak takımımızın tecrübesiz oluşundan kaynaklandı. Oynadığımız futbola bakılırsa ligde oyunu çirkinleştirmeyen, futbolseverlere tat veren bir takımız. Geçen hafta kendi evimizde Muradiye gibi bu ligin iyi futbol oynayan ekibini 3 golle yendik. Sahada sadece futbol oynamayı düşünen Muradiye ekibini de ayrıca kutluyorum. Bu hafta Horozköy maçı her iki takım açısından önemli. İlk maçta son dakika golüyle yenilmiştik. Yine zevkli ve çekişmeli bir maç bizleri bekliyor. Rakibimize saygı duyuyoruz; ama onlardan bir çekincemiz yok. Biz sahaya çıkıp Sanayispor gibi oynayacağız” ifadelerini kullandı. Gürdil, kalan tüm maçları kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim