SANAYİSPOR’DAN BÜYÜK ATAK

SELMAN ALKIŞ İMZALADI          

Süper Amatör Lig’de önümüzdeki sezon için kolları erkenden sıvayan Sanayispor, Manisa’da başarılı bir antrenöre imza attırdı. Daha önce prensip anlaşmasına vardığı Selman Alkış’a imza töreni düzenleyen Yeşil-Siyahlılar, büyük başarılara yelken açtı. Başkan Ogün Şen, “Hocamıza başka teklifler geleceğini düşündüğümüz için erken davranıp imzayı attırdık” dedi

Manisa Sanayispor, sezon biter bitmez yeni sezon öncesi erkenden düğmeye bastı. İl Özel İdarespor’u daha önce Bölgesel Amatör Lig’e namağlup çıkaran ve geçen yıl 6. sırada aldığı Kırkağaç Acaridmanspor’a Play-Off oynatan Selman Alkış resmen Sanayispor’un hocası oldu. Sanayi’de yeni yapılan halı sahada düzenlenen imza törenine Başkan Ogün Şen, yöneticiler Necdet Sayın, Tamer Gürdil, Ahmet Çelik, Mustafa Bilgin, Yusuf Kamal, Ergün Turan, Mustafa Songur ve Hamza Durmuş katıldı.

ŞEN: “USTALIK DÖNEMİNDE USTA BİR HOCAYLA ANLAŞTIK”

Törende konuşan Başkan Ogün Şen, gözde bir hocayı renklere bağladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Selman Alkış’a başka tekliflerin gelebileceğini düşünüp erken davrandıklarını kaydeden Şen, “Hocamızı kimseye kaptırma niyetimiz yoktu. Çıraklık, kalfalık dönemlerinden sonra  bizim için ustalık dönemi başladı. Bu dönemde de usta bir hocayla sözleşme imzaladık. Çok mutluyuz. Çıtayı yükselttik. Allah’ın izniyle önümüzdeki sene takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e çıkaracağız. Şimdiden kulübümüze ve Sanayi esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

ALKIŞ: “SANAYİSPOR’U HEDEFLEDİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”

Sanayispor Antrenörü Selman Alkış da Sanayispor’u hedeflediği noktaya taşıyacaklarını söyledi. Hedefe çok çalışarak ulaşacaklarının altını çizen Alkış, “Bu iş, anlaşarak, futbolcuları bir araya getirmekle olmuyor. Çok çalışarak oluyor. Şu anda yönetimde tam bir aile havası hakim. Daha önce de Sanayispor’la görüşmelerimiz olmuştu. Nasip olmamıştı. Sezon biterken yeni sezon için Ogün başkanımız  ve yönetim kurulu, bir teklifte bulundu. Ben de düşündüm, teklifi değerlendirdim, takımı son iki maç seyrettim. Gerçekten diri bir takım. 3-4 takviyeyle şampiyonluğa oynayacağına inanıyorum. Hedefleri olan bir hocayım. Hedefi olan bir takımda çalışmayı her zaman prensip edindim. Sanayispor’u hedeflediği yere taşıyacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim