Atillaspor maçını kazanması halinde şampiyonluğunu büyük ölçüde garantileyecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Hakan Şapçı, “Telaş ve paniğe gerek yok. Kaybetmemeye değil oynamaya ve kazanmaya niyetli olun” diyerek oyuncularını maça motive ediyor

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyonluğa koşan Manisa Büyükşehir Belediyespor, en yakın takipçisi Atillaspor ile hafta sonunda deplasmanda son derece önemli bir maça çıkacak. Bu tarihi maça en iyi şekilde hazırlanan Yeşil-Beyazlılar’da moraller yüksek. Teknik Direktör Hakan Şapçı, Atillaspor maçına kaybetmemeye odaklı çıkmayacaklarını söyledi. Oyuncularına “panik ve telaş yapmayın” diyen Şapçı, şampiyonluğu doğru oyunla perçinlemek istediklerini kaydetti.

“BİZE AVANTAJ SAĞLAYACAK BİR OYUNUMUZ OLACAK”

Maç öncesi takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirten Teknik Direktör Hakan Şapçı, Atillaspor’a karşı kendilerine avantaj sağlayacak bir oyun oynayacaklarını ifade ederek, “Kazandığımız takdirde bir galibiyetle daha şampiyonluğa ulaşmış olacağız. Rakibin bu maçta çok daha saldırgan olmasını bekliyoruz. Telaşlanmamamız ve paniklemememiz gerekiyor. O yüzden takımın bu stresi yaşamaması için uğraşıyoruz. İnşallah düşündüklerimiz sahaya yansır. Oynamaya niyetli olacağız. Onlar burada bizden daha iyi oynamışlardı. Bunu oyuncularımla da paylaştım. Bizim kazanamadığımız iki takım kaldı. Birisi Atilla biri de Sındırgı. Şampiyon olurken bu iki takımı da yenmiş şekilde şampiyon olmak istiyoruz. Tabi ki de kazanmak için Atilla takımı kadar saldırgan ve agresif bir oyun oynamamız mümkün değil. Ama kaybetmemek için de oynamayı düşünmüyorum. Futbolda kaybetmemek için oynamak kadar kötü bir şey yok. Bize avantaj sağlayacak bir oyun tarzı benimseyeceğiz. 6 puan öndeyiz ve 9 maçtır üst üste kazanıyoruz. Oyuncularımızın özgüveni yüksek. Camiamız da geçen seneden sonra bu kadar çok yaklaştığımız şampiyonluk için son derece hevesli. Tüm Manisalıları maça bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim