İl Gençlik Spor Kulübü sporcuları Ceren Arpacı, Hazal Akay, Rüya Arsan, Sevinç Ayşıl Karasu ve Sezin Sürüm, Antrenörleri Mehmet Ali Ekin ile birlikte kazandıkları altın madalyaları Savaş Duman’a sundu. İl Müdürü Duman’da ülkemize altın madalya kazandıran sporcular ile pasta keserek, başarılarından dolayı tebrik etti.

DUMAN: “SPORUN ANA VE BABASI”

İl Müdürü Savaş Duman, Manisa olarak önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Cimnastik ve Atletizm sporun ana ve babası gibidir. Çocuklarımızın spora erken yaşlarda başlamaları çok önemli.Bu yüzden bizlerde Manisalı gençleri spora yönlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Manisa’da diğer branşlarda olduğu gibi cimnastikte de sesimizi hem Türkiye’ye hem de dünyaya duyurma imkanını sağladıkları için öncelikle antrenörlerimize, ailelerimize ve sporcularımıza İl müdürlüğü adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

EKİN: “ÇITAMIZI YÜKSELTİYORUZ”

Cimnastik İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Ali Ekin ise, ziyarette şunları söyledi; “Cimnastik sporu Manisa’da her geçen gün çıtasını yükseltmektedir. Bulgaristan’da düzenlenen Open Cup’da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Manisa’ya mutlu bir şekilde madalyalarla döndük. Bu süreçte bize her türlü desteği veren Spor İl Müdürümüz Savaş Duman’a kazandığımız madalyalarla ziyarette bulunmak istedik. Kendisine destekleri için teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte de daha fazlasını yapmak için çok çalışacağız. Bize dünden bugüne desteklerini hiç esirgemeyen yerel ve ulusal basın mensupları arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkürü bir borç biliriz” Dedi.

 
Editör: TE Bilişim