9-13 Ağustos 2015 tarihlerinde Çanakkale ilinde yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında 1.olan Akhisar Belediye Spor Kulübü sporcusu Nurgül Olcay ve 3. Olan Basar Spor Kulübü sporcusu Yaren Çiftçi oğlu,3.olan Şehzadeler Belediye spor Kulübü Sporcusu İdil Tuna Bozkurt ve Akhisar Belediye Spor antrenörü Hüseyin Yüksel ile birlikte başarıdan dolayı ziyaret ederek madalyalarını sundular.

Diğer yandan geçtiğimiz hafta Trabzon ilinde düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonasına katılıp gösterdikleri performanstan dolayı 1-2 Eylül 2015 tarihlerinde Konya’da yapılacak olan Milli Takım Seçmelerine davet edilen Yunus emre Belediye spor’dan Emre Çelik, Mesutsan Öztürk, Basar Spor Kulübünden Ezgi Yasar ve A.Gökçe Basar, Soma Sotes Spor Kulübünden Davut Alp Artar ile antrenörleri Serap Aydeniz ve Serdar Gündoğan ile birlikte ziyaret ederek başarılı olmak için mücadele edeceklerini belirttiler.

İl Temsilcisi Gökay Budak yaptığı açıklamada; Taekwondo branşı futboldan sonra en fazla lisanslı sporcuya sahip büyük bir camia. Bizlerde bu ailenin üyesi olarak Manisa’da faaliyet yapmaktayız. Göreve geldiğim günden bu yana Türkiye Şampiyonalarına katılıp derece elde eden sporcu kardeşlerimiz oldu. Ayrıca İlimizde Ulusal bir faaliyet olan Üniversiteler arası Türkiye Taekewondo Şampiyonasını gerçekleştirdik. Türkiye Şampiyonalarında derece alarak ve Milli Takıma davet edilerek Manisa’ mızı gurur yaşatan tüm sporcularımızı ve Onları yetiştiren antrenörlerimizi kutluyorum. Sporcularımızın başarılı olarak Milli Takıma seçilmelerini umuyorum, İl içi ve il dışı Tüm faaliyetlerimiz noktasında yanımızda ve destek olan Gençlik Hizmetleri ve spor il Müdürümüz Dr. Savaş Duman başta olmak üzere tüm İl Müdürlüğü personeline teşekkür ederim dedi.

GENÇLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman”Başarı mutlaka önemli ancak yılsonu madalya alamayan sporcularda bizim çocuklarımız. İyi birer insan olmak, spor disipliniyle büyümek, sokaktaki tehlikelerden uzak büyümek çok önemli. Antrenörlerimiz aynı zamanda bu noktada da hizmet vermekteler.2016 yılında da okullarda yapacağımız taramalarla yeni Sporcu adaylarımıza ulaşıp hizmet vermeye devam edeceğiz. Ekim ayının başında Ümitler Türkiye Şampiyonası Marmaris’te yapılacak. Yılın son faaliyeti olarak katılacakları şampiyonadan Madalya ile dönmelerini istiyoruz. Katılacakları tüm Müsabakalarda Sporcularımıza ve Antrenörlerimize , Sporun her dalında olduğu gibi, gençlerimize her türlü desteği vereceğiz.Katılacakları tüm turnuvalarda başarılar dilerim diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim