53 Üniversiteden 330 sporcunun mücadele ettiği, Bodrum’da gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası’nda 2 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazanan ve kız takımı olarak Türkiye 3.sü olan Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’yi ziyaret etti.

Şampiyonada altın madalya kazanan Acar Koparal ve Büşra Suvari, gümüş madalya kazanan Esra Yıldırım, bronz madalya kazanan Enes Savaşçı ve Elif Yıldırım ile CBÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayhan Bilir ve CBÜ Muay Thai idari sorumlusu Hüseyin Ulaş Şahin’in yer aldığı ziyarette, Prof. Dr. A. Kemal Çelebi’ye Türkiye üçüncülüğü kupası takdim edildi.

Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi öğrencileri bu üstün başarıları nedeniyle tebrik ederek, sadece sporcuların değil herkesin spor yapması gerektiğine dikkat çekti. Prof. Çelebi, Celal Bayar Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında daha iyi yerlerde olması gerektiğini, bunu sağlamak için yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim