Yunusemre Belediyesi, geçtiğimiz dönem gerçekleştirilen Yuntdağı Dostluk Futbol Turnuvası’nda birinci olan Karakılınçlıspor ile turnuvada en centilmen takım olan Şamarspor takımı oyuncularını İstanbul gezisi ile ödüllendirdi.

İstanbul’a gerçekleştirilen geziye, Yuntdağı Futbol Turnuvası Düzenleme Komitesi Başkanı ve Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Gürler, turnuvada birinci olan Karakılınçlıspor ile en centilmen takım seçilen Şamarspor oyuncuları, Karakılınçlı Mahallesi Muhtarı İhsan Öktem ve Şamar Mahallesi Muhtarı Mehmet Kara katıldı.

Yuntdağı Futbol Turnuvası Düzenleme Komitesi Başkanı Mustafa Gürler yaptığı açıklamada, Yuntdağı’nda düzenlediğimiz futbol turnuvasında birinci olan takım ile en centilmen takım için İstanbul’a gezi düzenlediklerini vurgulayarak, “Yunusemre Belediyesi olarak Yuntdağı Dostluk Futbol Turnuvası’nda birinci olan Karakılınçlıspor ile turnuvada en centilmen takım olan Şamarspor’a İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini gezdirdik. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, bizlere bu konuda destek oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Karakılınçlı ve Şamarspor futbolcuları gezi sayesinde İstanbul’un tarihi yerlerini görme fırsatı bulduklarını belirterek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim