21 Mart Pazartesi günü başlayan turnuvaya değişik, kurumlardan üçü kadın olmak üzere toplam 42 sporcu katıldı. Kaymakam Murat Güven öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertip edilen, Komite Başkanı Erdal Demiray ve beden eğitimi öğretmeleri tarafından katkı sağlanan Kaymakamlık Kupası Kurumlararası Masa Tenisi Turnuvasında büyük heyecan yaşandı. Değişik kurumlardan 42 sporcu, büyük bir yarışma içine girerken, yarı final ve final karşılaşmalarını Kaymakam Murat Güven, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sabahattin Öner ve sporcular izledi.

KAYMAKAM GÜVEN ÇEYREK FİNALDE ŞAMPİYONA YENİLDİ
Turnuvada Rakiplerini yenerek çeyrek finale yükselen Kula Kaymakamı Murat Güven çeyrek final karşılaşmasında Turnuva’nın şampiyonu olan Pelin Kovancı’ya yenilerek turnuvadan elendi.
Final Karşılaşması Kenan Evren ilkokulu Özel Eğitim sınıfı Zihinsel Engelliler öğretmeni Pelin Kovancı ile Sayıt Uçar arsında yapıldı. Setleri 11-7 , 11-5 , 11-4 kazanan 3 bayan katılımcıdan biri olan Pelin Kovancı turnuvanın şampiyonu oldu. Sayıt Uçar ikinci olurken, Özel Ufuk Koleji beden eğitimi öğretmeni Çetin Eybek de turnuvanın üçüncüsü oldu.
Karşılaşmaların sonunda, tüm sporcuları kutlayan Kaymakam Murat Güven, spor etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.
Editör: TE Bilişim