Salihli’nin futbola aç bir ilçe olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, bu misyonu Kocaçeşmespor’un taşıdığını belirterek, “Geçen sezon tarihi bir başarıya imza atmıştık. Şimdi Salihli halkı liglerde profesyonel bir takım görmek istiyor. Öncelikle ligde kalıcı olup daha sonra şampiyonluğa oynayacağız” diye konuştu

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Bölgesel Amatör Lig’de Manisa’yı temsil edecek takımlardan biri olan Kocaçeşmespor, yeni sezona umutla bakarken, öncelikle ligde kalıcı bir takım olmayı hedefliyor. Teknik Direktör Nurullah Akyıldız, kısıtlı imkanlarla mücadele eden semt takımı olduklarını belirterek, tüm Salihli’nin desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

“SALİHLİ DIŞINDAN 3 TRANSFER YAPABİLDİK”

Çok büyük bütçelerle bir takım kurmadıklarını kaydeden genç çalıştırıcı,  “Biz Salihli’de bir mahalle takımıyız. Arkamızda herhangi bir kurum ve kuruluş yok. Belediyemiz geçen sezon maddi destek verdi, bu sene maddi destek verileceğinin sözünü verdi. Bekliyoruz. Saha desteği alıyoruz. Dışarıdan üç transfer yaptık. BAL Ligi’ne göre bu rakam handikap. En azından 6-7 tane dışarıdan transfer olması lazım. Geçen seneki kadromuzu da tutamadık. Tutmak istediğimiz oyuncularla yollarımız ayrıldı. Kuşadası ile oynanan hazırlık maçında 3-1 galip gelmiştik. Gökay Çobanoğlu bu maçta iki gol atmıştı. Daha sonra bu oyuncumuzun aklını karıştırıp transfer ettiler. Etik olmayan bir transfer yaptılar. Şimdi bu oyuncunun yerini doldurmak için dışarıdan transfer yapmak zorundayız. Gökay geçen sene 19 gol atmıştı, iyi bir forvetimizdi. Çok önemli bir silahımızdı. Kadromuzun büyük kısmı Salihlili oyunculardan oluşuyor. Genç takımımız var ama 2-3 transfere daha ihtiyacımız var. Salihli futbola aç ve profesyonel ligde bir takımı olsun istiyor. Öncelikli hedefimiz Somaspor ve Horozköyspor’u geçip bu ligde kalmak” dedi.

 “FİKSTÜR HANDİKAP OLDU”

İlk hafta Çiğli Belediyespor deplasmanına gideceklerini belirten Nurullah Akyıldız, çekilen fikstürün handikap yaratabileceğini ifade ederek, “Çiğli bu ligin usta ekiplerinden biri. Geçen seneden Atilla ve Gaziemir’de oynayan oyuncuları aldılar. İyi bir kadro kurdular. İçerde Dumlupınar maçından sonra bayram arası giriyor daha sonra bay olacağız. İki maç oynadıktan sonra biraz adapte sorunu yaşayacağız. Çiğli’den puan veya puanlarla dönüp burada Dumlupınar’ı yenip arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Böyle bir fikstürün çıkması handikap oldu. Ama biz ne olursa olsun bu ligde kalıcı olduktan sonra hedefler koyarak şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.

“HOROZKÖYSPOR İLE AYNI ÖZELLİKLERİMİZ VAR”

Akyıldız, BAL Ligi’nin önü arkasının para olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Şahıslar üzerinde ayakta kalmaya çalışıyoruz. Horozköyspor ile aynı özelliklerimiz var. Kaderi aynı olan iki semt takımıyız. Onlarda eminim bizim gibi sıkıntı yaşıyordur. İnşallah tüm takımlar adına kazasız belasız bir lig olur” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim