Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin 13. haftasında Salihli Belediyespor Cumartesi günü, deplasmanda geçtiğimiz sezonun Avrupa Kadınlar Challenge Kupası’nda şampiyon olan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin 13. haftasında Baş Antrenör Şahin Çatma yönetimindeki Salihli Belediyespor Cumartesi günü deplasmanda geçtiğimiz sezonun Avrupa Kadınlar Challenge Kupası’nda şampiyon olan Bursa Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak. Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak olan maç saat 14.30’da başlayacak. Salihli Belediyespor, deplasmanda konuk olacağı Bursa Büyükşehir Belediyespor’u kendi sahasında yenip, 2. galibiyetini almak istiyor. Fenerbahçe Grundig maçını geride bıraktıklarını ifade eden baş antrenör Şahin Çatma “Artık önümüzdeki maçlara odaklanmak zorundayız. Şimdi önümüzde 2 zorlu maçımız var. Önce Bursa Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olurken, daha sonra da haftaya Galatasaray’ı Salihli’de konuk edeceğiz. Bu 2 maçtan puanlar almak istiyoruz” dedi. Öte yandan geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor forması giyen ve devre arası Salihli Belediyespor’a transfer olan Sırp smaçör Dusanka Kariç’te yarınki maçta eski takımına karşı forma giyecek. Kariç, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Grundig maçında forma giyememişti.


Karşılaşma öncesi ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor 18 puanla 6. sırada yer alırken, Salihli Belediyespor ise 5 puanla 11. sırada yer alıyor.

Editör: TE Bilişim