Mümin Özkasap Stadı’nın zemin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor ancak zeminin önümüzdeki haftaya da yetişmeyeceği, 10. haftadaki Sultanbeyli maçının Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacağı öğrenildi. Tesis zemini de değişecek olan Büyükşehir, idmanlarını Çobanisa Sahası’nda yapıyor

 

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Spor Toto 3. Lig’e yükselerek tarihinde ilk kez profesyonel liglere adım atan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da saha problemi, yönetimin canını sıkıyor. Manisa’nın yıllardan bu yana çözülemeyen sıkıntısı, Yeşil-Beyazlılar’ın mevcut sahalarını bakıma almasıyla çileye dönüştü.

SULTANBEYLİ MAÇI DA 19 MAYIS’TA

Bozuk zemini yoğun eleştiri konusu olan Mümin Özkasap Stadyumu’na geçen hafta el atan ve Sakaryaspor maçını 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayan Yeşil-Beyazlılar, bu hafta içi çim serme işlemine başlarken, zeminin önümüzdeki hafta oynanacak Sultanbeyli maçına da yetişmeyeceği öğrenildi. TFF ve Spor Genel Müdürlüğü’ne başvurarak bu maçı da 19 Mayıs Stadyumu alan yönetim, tesislerin zeminini de bakıma alarak A Takım idmanlarını Çobanisa’ya aldı.

AKADEMİ MAÇLARI KARAAĞAÇLI’DA

Büyükşehir Belediyespor, akademi liglerine de ‘merhaba’ derken, yaşanan saha sıkıntısı nedeniyle maçlarını mahalle tesisine almak durumunda kaldı. Buna göre hafta sonunda U14-U15-U17 liglerinde oynanacak maçların Karaağaçlı sahasında oynanacağı öğrenildi.

CENK ERGÜN’DEN LONDRA TWİTİ

Başkan Cenk Ergün, yaşanan saha sıkıntısını Twitter’da paylaştığı fotoğrafla özetledi. Ergün, 1951 yılında Londra’da yan yana yapılmış birçok futbol sahasının fotoğrafını paylaşarak, “Masal anlatmayı bırakalım, 1951 Londra” yazarak söz konusu sıkıntıyı dile getirdi.

Editör: TE Bilişim