ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

TFF 1. Lig’de kazanamama serisi 10 maça çıkan Manisaspor, puansal girdaptan bir türlü çıkamıyor. Sezon başından bu yana sürekli hoca değişimleri yapan Siyah-Beyazlılar, Bandırmaspor maçının ardından teknik direktör Sait Karafırtınalar’ı göreve getirmişti. Ancak Tarzan, Sait hocayla çıktığı 5 maçta sadece 2 puan toplayabildi. 3 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

İYİMSER TABLO ÇİZİYOR AMA…

Maç önceleri ve sonralarında verdiği demeçlerle camiaya sürekli umut veren bir görüntü çizen Karafırtınalar, 5 maçlık grafikte beklentilerin çok altında kalırken, en son Samsunspor maçındaki taktiksel hataları ve yanlış oyuncu tercihleriyle tepki çekti. Eneramo sevdasından vazgeçmeyen, 4-3-3 sistemi ile orta alanı boşlayan Karafırtınalar, 32 dakika 10 kişi oynayan rakibe karşı dominant bir futbol oynatamadığı gibi maç sonunda yaptığı komik açıklamasıyla da şimşekleri üzerine çekti. Sürekli iyimser tablo çizen ancak haftaların sürekli eridiğinin farkında olmayan sözler sarf eden tecrübeli teknik adam, yönetimin kendisine olan güvenini sarsıyor.

TARAFTARLAR LAF DEĞİL İCRAAT BEKLİYOR

“Samsunspor maçının ikinci yarısında tek kale oynadık” gibi enteresan bir cümle sarf ederek maçı izleyenleri şoke eden, adeta pollyannacılık oynayan Karafırtınalar, taraftarların da sabrını taşırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, 3 haftadır gol atamayan bir takım izlediklerini kaydederek Sait hocadan laf değil icraat bekliyor.
 

İŞTE SAİT KARAFIRTINALAR’DAN İNCİLER;
2-1’LİK ADANA DEMİR MAÇI SONRASINDA:“Adana Demirspor’a iyi çalışmıştık. Maçın başından sonuna kadar iyi götürdük. 4-5 tane pozisyonumuz vardı. Futbolcular, idmandaki isteği arzuyu maça yansıttılar fakat skora yansıtamadılar. Bu ilerleyen maçlarda yansıtamayacakları anlamına gelmez.”
3-1’LİK YENİ MALATYA MAÇI SONRASINDA: “Tam olacak derken oyuncu değiştirirken ikinci golü yedik. Neticede yenildik ama lidere yenildik. Malatya bizim rakibimiz değildi. Kısa zamanda toparlanacağız.”
1-0’LIK SİVASSPOR MAÇI SONRASINDA: “Baktığınız zaman oynadığımız takımlar sıkletimiz olmayan takımlardı. Ligin üst sıralarında olan takımlarla oynadık. Biz de buraya gelirken hedeflerimizde ilk 10, ilk 6 vardı. Tabii ki ligde kalmakta büyük başarı. Bundan sonra oynayacağımız maçlar daha sıkletimizle olacak.”
0-0’LIK MERSİN İY MAÇI SONRASINDA:“1 puan hiç yoktan iyidir, cepte bir şey varsa kârdır diye düşünüyoruz. Deplasman beraberliği oyuncular için de moral oldu.”
0-0’LIK SAMSUNSPOR MAÇI SONRASINDA: “İkinci yarı tek kale oynadık. Yapılması gereken çoğu şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Sadece son vuruşu yapamadık. 4-5 tane net pozisyonumuz vardı. İki haftadır gol yemiyoruz, bu sorunu hallettik.”
 

 
Editör: TE Bilişim