ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, son üç haftada kaybettikleri puanlar sonrası Kemerspor maçına mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını belirterek, Sakarya’da oynadıkları iyi futbolun karşılığını Kemerspor maçında aldıklarına dikkat çekti.

“NİHAYET SKORA YANSITABİLDİK”

Üç haftalık periyotta Zara ve Bodrum maçlarında kötü oynadıklarını ifade eden Eriş, Sakarya deplasmanında oynadıkları güzel futbolu skora yansıtamadıklarını ancak o güzel futbolun bu hafta Kemerspor maçına yansıyacağından kuşkularının olmadığını kaydederek, “Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye düşünüyorduk. Neticede de böyle oldu. Aldığımız galibiyetle ikili averajda Kemerspor’un önüne geçtik. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın doğum günü olmasıyla çocuklarımızın ona güzel bir armağanının olduğunu düşünüyoruz. Bizlere büyük destek ve önem veriyor. Yarımşar devre de olsa hem Manisasporumuzun maçında oldu, hem de bizim maçta oldu. İkinci yarıdaki iyi futbolumuzla kendisine anlamlı bir galibiyet hediye ettik” dedi.

“KEMER MAÇI BİZE BÜYÜK MORAL KATTI”

“Kemer galibiyeti bize moral kazandırdı” diyen Eriş, “Bu galibiyet oyuncularıma özgüven kazandırdı. Birçoğu üst ligden geldiği için ligin ne kadar çetin olduğunu bir kez daha gördüler. Sonradan oyuna aldığımız oyuncularımızın takıma olan destekleri performansı beni mutlu etti. Bazı kardeşlerimiz oynamadıkları bölgede görev almak durumunda kaldı. Birkaç oyuncumuzun performansını da yukarıya taşıdığımız zaman daha da iyi olacağız. Yomra ve Derince maçlarını kazandıktan sonra içerde puan kaybetmememiz gerekiyordu. İçerde Zara maçının kazanılmamış iki puanı var. Onu da deplasmanda telafi edeceğiz. İki maçımız eksik.  Rakiplerimizin birbirini yeniyor olması bir tesadüf değil. Bunlar arzuladığımız şeylerdi. Rakiple ne kadar çok savaşırsanız kalitenizi bir o kadar ortaya koyarsınız. Play-Off yolundaki rakiplerimizle evimizde oynayacağız. Orhangazi ve Adliye ile maçlarımız var. Yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

“SULTANBEYLİ ÇIKIŞTA OLAN BİR TAKIM”

Deneyimli çalıştırıcı, bu hafta konuk olacakları Sultanbeyli Belediyespor’un çıkışta olan bir takım olduğunu söyleyerek, “Sentetik zeminde oynayacağız. Etimesgut sahası oynadığımız sentetik sahaların içinde en iyisiydi. Bu sahanın ondan daha iyi olduğu söyleniyor. Sentetik zemine göre hazırlanacağız. Sultanbeyli takımının son haftalarda iyi bir takım olduğunu görüyoruz. Kazanmamız gereken maçlardan birini oynayacağız. ‘Deplasmanda kaybetme içerde kazan’ felsefesiyle yakalanacak 30 puan bizi Play-Off’a taşır” dedi.

Editör: TE Bilişim