PTT 1. Lig’de bu sezon attığı 19 golle dikkatleri üzerine çeken Manisapor’un RAD Belgrad takımından kiraladığı Slavko Perovic’in Karabükspor’a transferine veto geldi. Karabükspor’da başkan Mustafa Yolbulan'ın her konuda anlaşma sağladığı PTT 1. Lig'in gol kralı Slavko Perovic için Teknik Direktör Tolunay Kafkas'tan veto geldi. Gelecek sezon daha iddialı bir kadro kurmak isteyen tecrübeli çalıştırıcının, Sırp golcü hakkında verdiği olumsuz raporun ardından bu transferden vazgeçildiği bildirildi.

FUCHS VE HÜSNÜ’NÜN SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR

Öte yandan geleceği büyük soru işareti olan Manisaspor’un iki oyuncusunun sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Sağbek Benjamin Fuchs ile solbek Hüsnü Başkurt’la ilgili henüz bir görüşme yapılmadı. İki oyuncuyla ilgili yönetimin kongre belirsizliği nedeniyle net bir adım atamadığı kaydedildi.

TARAFTARLAR GELECEKTEN ENDİŞELİ

Manisaspor Yönetimi, aday çıkmaması nedeniyle kongreyi haziran ayına ertelemişti. Taraftarlar, kulüpte yaşanan bu belirsizliğin büyük bir zaman kaybı olduğunu görüşünü savunarak gelecekten endişeli oldukları yönünde yorumlar yapıyor. Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, “Manisaspor sahipsiz kalmaz. Bundan kimsesin şüphesi olmasın” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim