İşler iyi gitmiyorsa onda inat etmenin fazla alemi yoktur. Kısacası olmuyorsa fazla zorlamayacaksın. Manisaspor gibi şartları zorlarsan, çok önceden kopartabileceğin maçı anca 77’de kopartırsın. Kemal hoca bu maçta olmayacak duaya amin denmeyeceğini anlay

İşler iyi gitmiyorsa onda inat etmenin fazla alemi yoktur. Kısacası olmuyorsa fazla zorlamayacaksın. Manisaspor gibi şartları zorlarsan, çok önceden kopartabileceğin maçı anca 77’de kopartırsın. Kemal hoca bu maçta olmayacak duaya amin denmeyeceğini anlayınca, Manisaspor golleri üst üste buldu. Önce sahadaki yanlışlardan döndü, sonra doğruyu buldu. Manisaspor’da yanlışlar neydi? Balıkesir savunması arasında kaybolan Simonek’le devam edilmemeliydi. Sahada gezinen Umut’a bu kadar tahammül edilmemeliydi. Bu yanlışlardan Kemal Özdeş vazgeçimce maçın ibresi Manisaspor’a döndü. Hakan ve Cenk ile orta sahaya yapılan takviye, Peroviç’in ileri uca çekilmesi bir anda maçın şeklini de, sonucunu da değiştirdi. Sırp futbolcu attığı üç golle maçın yıldızı olurken, gördüğü anlamsız sarı kart ile de Samsun deplasmanında takımını yalnız bıraktı.

Balıkesirspor ise maça şanssız başlayan taraf oldu. 2. Dakikada kaleci Emrullah sakatlandı. 25 dakika sakat sakat oynadı. Bu süre içinde üç kere kenara beni değiştirin işareti yaptı. Anlayan olmadı. Murat Sözgelmez dayanamadı bir kere de o kenarı uyardı. Olmadı. Sağlık ekibi kenara değiştirilmesi yönünde işaret verdi. Yine sallayan olmadı. Maşallah nasıl bir kenar yönetimi kenardaysa anca yedek kaleci Ertuğrul’un, Emrullah ile konuşmasının ardından 27.dakikada değişikliğe karar verdi. Bu değişimi ise ilk kutlayan Lalawele oldu. Bu kadar anlayışlı bir kenar yönetime sahip olan Balıkesirspor’u bir de ben tebrik etmek isterim. Bir futbolunun sağlığının düşünülmediği belli. Ya bu arada Manisaspor golü bulsaydı, bunun sorumluluğunu kim alacaktı merak ettim. Ama ilk yarıdaki Manisaspor, böylesine sorumsuzca davranan Balıkesir kenar yönetimine bu cezayı kesecek bir oyun sergilemeyince sorun da ortaya çıkmadı.Ama şu vardı ki, kaybetmemeye oynamak her zaman zordur. Balıkesir bir puan razı oynadığı futboluyla, ancak 77 dakika direnebildi. Sonrasında sazı alan Peroviç , cezayı kesti.