ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Yarım asırlık geçmişi bulunan ve vizyona kattığı değerlerle bugünkü A milli takımının iskeletini oluşturan Manisaspor’a yakışmayan görüntüler var. Geçtiğimiz günlerde başlatılan 2016 Manisaspor Yaz Futbol Okulu ve Kaleci Okulu, içler acısı bir zeminde gerçekleştiriliyor.

PATATES TARLASI GİBİ

Zeminin korkunç görüntüsü, tepkilere neden oluyor. Adeta patates tarlasını andıran zeminde minikler, futbol öğrenmeye çalışıyor. 2005-
2006-2007-2008-2009-2010 doğumlular kayıt yaptırdığı yaz okulu, hiç bu kadar kötü görüntülere sahne olmamıştı. Yaz okulunda; 2 aylık eğitim, servis, forma, şort, çanta, şapka dahil olmak üzere velilerden 150 TL ücret talep edilmişti.

MERGEN: “TÜM MANİSA’NIN SORUNU”

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’e tesisin vaziyetini sorduk. Bu sorunun tüm Manisa’nın sorunu olduğunu belirten Mergen, “Spor Toto’dan 5 bin 500 metrekare sentetik saha yapılması için destek istedik. Ancak bu arazinin ruhsatı Büyükşehir Belediyesi’ne ait olunca bir şey yapamadık. Yapamıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda destek bekliyoruz. İlçe belediyelerimiz de bu sorunun çözümü noktasında bize destek vermeli” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim