Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik, amatör futbol takımlarına yeni sezonda başarılar diledi.
Tüm enerji ve çabalarını spor için harcadıklarını kaydeden Murat Özmekik, “Süper Amatör ve 1. Amatör Küme’de 2013–2014 sezonu hafta sonu yapılan müsabakalarla başladı. Liglerde mücadele eden tüm takımlarımıza, sporculara, antrenörlere, hakemlere ve tüm emeği geçenlere başarılar diliyorum. Sakatlıklardan uzak bir sezon olsun. Sezon sonunda hak edenin bir üst lige çıkacağı bir lig olmasını temenni ediyorum. Amatör futbol takımlarımız kısıtlı imkânlar içerisinde önemli işler yapmak istiyor. Bizde takımlarımızın bu çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.

Amatör spor kulüplerinin önemine dikkat çeken Özmekik, “Ülkemizde amatör spor kulüpleri her şeyden önce sosyal bir vazife üstlenmiş durumda. Spor çocuklarımızın, gençlerimizin fiziksel ve ruhsal olarak gelişimini, olumlu yönde desteklerken, kişilik gelişimini de bir eğitim aracı olarak güçlendirmektedir. Spor sayesinde gençlerimiz yarınlara daha büyük umutlarla bakıyor. Çocuklarımıza spor yaptıran, gelişimlerine katkıda bulunan amatör spor kulüplerinin her zaman destekçisi olacağız” diye konuştu.

MANİSALILARIN BAYRAMINI KUTLADI

Manisalıların bayramını da kutlayan Özmekik şunları ifade etti: “Tüm spor camiasının ve Manisalıların bayramını kutluyorum. Bayramlarımız milletin ortak değerlerini güçlendiren önemli günlerdir. Bu özel günler dargınlıkların unutulması, yardımlaşma ve kardeşlik bağlarının güçlenmesi için birer fırsat.” Özmekik ayrıca İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerine bayramdan sonra malzeme yardımı yapılacağını da müjdeledi.

Editör: TE Bilişim