Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Geçtiğimiz 3 maç Manisa’da bu masaya oturmak çok güç oluyor. 3 tane düşmeye oynayan takıma kaybettik. Bu maçları kazansak 6 sınırındaydık. 3 maçta da geriye düştüğümüzde güven kaybı oluyor. Bunu düzeltemedik. Deplasmanda daha öz güvenli oynuyoruz. Kalan 5 maçta en iyi sonucu almak için, en doğru takımı çıkarmak için uğraşacağım. Bakalım bu maçlar bizi nereye götürecek. Lig sonunda da inşallah iyi bir yerde oluruz. Gaziantepspor maçımız var. Kulübümüzün yavaş yavaş gelecek yılların planını yapması gerekiyor” dedi.
Boluspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Manisasporlu futbolcu Gökay İravul, "Geçen Hafta Adana’da bıraktığımız 2 puanın ardından bu maçı kazanıp, rakiplerimizle aramızda puan farkını kapatmak istiyorduk. Deplasmandaki maçlarda daha iyi oynuyoruz. İç sahada biraz sıkıntı yaşıyoruz. Önümüzde 5 karşılaşma var. Bu karşılaşmalarda Manisaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Manisasporlu futbolcu İsmail Köse de, iyi hazırlandıkları bir maçı kaybettiklerini ifade ederek, "Bu maçta da istediğimiz golü bulamadık. Çok iyi kapandılar. Rakibi de tebrik etmek lazım. İnşallah önümüzdeki maçlarda galip geliriz" diye konuştu.

BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor Teknik Sorumlusu Yılmaz Özen, Manisaspor deplasmanına çok iyi gelemediklerini vurgulayarak, "Ama bu benim ikinci maçım. İkinci maçta bu bizim şansımız mı bilemiyorum ama oyuncularımız çok iyi mücadele verdi. Gerçek Boluspor ruhuna yakışır şekilde mücadele ettiler. Ayrıca bize gönülleri ve duaları ile destek veren seyircilerimize ve Bolu'daki basın camiasına, yönetime teşekkür ediyoruz. Bizi üzen bir olay oldu. Zlatkov’un sakatlığı oldu. Onun için buruk bir sevinç yaşıyoruz. Düşündüğümüz gibi ciddi bir sakatlığı olmaz" şeklinde konuştu.
Geçen hafta şansız bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Bolusporlu futbolcu Sercan Türkeri de, “Bu bizi çok üzdü ve taraftarlarımızdan da tepki gördük. Ama hiç bir takımın futbolcusu başarısız olamak istemez. Küme düşmek istemez. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bugün de bunun mücadelesini verdik. Geçen hafta kalecimize bir tepki oldu. Bu galibiyeti Atacan abiye hediye ediyoruz. Bundan sonrada elimizden geleni yapacağımızı gösterdiğimize inanıyorum. Bazen şansızlık olabiliyor. Bugün mücadele ettik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.
Son haftalarda iyi oynadıklarını ifade eden bir diğer Bolusporlu futbolcu İsmail Haktan Odabaşı, “Sadece oyunumuzu sonuca yansıtamıyorduk. Genelde mağlup oluyorduk. Bu galibiyetle nefes almaya çalıştık. Bu 3 puan bizim için çok önemli. Manisaspor’u tebrik ederim. Çok iyi mücadele ettiler. Boluspor’un yeri burası değil. En kısa zamanda düşme potasında çıkıp, bu takımı ligde bırakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim