Hafta sonunda Orduspor ile çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Manisaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla sürerken teknik patron Kemal Özdeş, orta alanda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Barbaros Barut’un bu hafta Ordu karşısında ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Mersin maçında orta sahada Eray-Hakan-Causic üçlüsünün uyumsuzluğunu göz önüne alan Özdeş’in Barbaros’a “hazır ol” emrini verdiği kaydedildi.

GÜRBÜZEROL AŞKI

Teknik Direktör Kemal Özdeş’in formsuz da olsa banko 11’de oynattığı Murat Gürbüzerol’un bu hafta da 11’de olacağı öğrenildi. Kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Murat’ın yanı sıra geçen hafta bekleneni veremeyen Perovic ve Abdulkadir de bu hafta 11’deki yerini alacak. Özdeş’in yeni transfer İsmail Köse’yi ise sonradan oyuna almayı planladığı gelen bilgiler arasında.

ORDU ENGELİ AŞILMALI

Pazar günü saat 19.00’da oynanacak maç öncesinde Manisaspor’un 40, Orduspor’un ise 42 puanı var. Mersin yenilgisiyle rakiplerinin gerisine düşen Tarzan için bu maçta puan kaybına tahammül yok. Öte yandan yönetimin küfür edilmemesi hususunda taraftarlara broşür dağıtacağı öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim