PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Ercan Albay, 2-2 berabere kaldıkları Manisaspor maçına ilişkin, "Bu mücadeleyi ilerleyen haftalara yansıttığımız zaman Adana Demirspor için hiçbir sıkıntı gözükmüyor" dedi.

Albay, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve bunu en iyi şekilde sahaya yansıttıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirten Albay, şunları kaydetti:

"İkinci devre 2-0 mağlup duruma düşen bir takımın 20 dakika içerisinde maçı nasıl döndürülebileceğini oyuncularım ortaya koymuştur. Maçı 3-2 de yapabilirdik. Bugün attığımız iki golü saymazsak diğer pozisyonlarda top bizi istemedi diye düşünüyorum. Ancak galip gelebilmek için uzatmalarda dahi saldırdık, pozisyon da bulduk. İstediğimiz 3 puandı, ama 1 puanla ayrılıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımın sahadaki mücadelesi, kazanma arzusu, kaybetmeme duygusu beni son derece mutlu etmiştir. Bugün gördüğüm oyun ve arkadaşlarımın mücadelesi ilerisi için hiçbir sıkıntının olmadığının işaretidir. Bu mücadeleyi ilerleyen haftalara yansıttığımız zaman Adana Demirspor için hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Çünkü oynanan oyun, futbolcuların hırsı ve kazanma savaşı bizi son derece mutlu etmiştir."

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise karşılaşmada her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Maçın ikinci yarısında etkili oynadıklarını anlatan Özdeş, şunları kaydetti:

"Karşılaşmanın tamamında çok iyi savunma yaptık, 2-0 da öne geçtik. Belki de pozisyon vermediğimiz, sadece karambollerin olduğu bir maçta dönen bir top sonrası 2-1 ve yapılan hata ile 2-2 oldu. Ancak takımım genç ve çok değerli oyunculardan kurulu. Bu hataları hoşgörüyorum. Futbolcularım bu hataları yapacak ve öyle öğrenecekler. Bu yarışa devam etmek istiyoruz. Bugün burada 2 puan yitirdik, ancak bugün itibarıyla Samsunspor takımı ile aramızda 6 puan var ama ben buna 3 puan diyorum, çünkü Manisa'da onlarla oynayacağız. Sonuna kadar mücadele etmek ve bu yarışın içerisinde olmak istiyoruz."

Editör: TE Bilişim