Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, “Maça iyi başladık. Karşı rakip iyi kapanmaya çalıştı. Penaltıdan gol bulacaktık. Penaltı kaçınca oyun bozuldu. Arkadaşlarımızın moralleri bozuldu. İnşallah kayıp ettiğimiz puanı dışarıda telafi edeceğiz. Kendi sahamız da bir şansızlığımız var. İkinci yarı baha baskılı oynadık. İyi oynamamıza rağmen rakip iyi kapandı. Bizi gol pozisyonuna sokmadılar. Arkadaşlarım ellerinden geleni yaptılar” dedi.
Maçı kayıp ettikleri için üzgün olduklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Murat, “Üzgünüz maçı kayıp ettiğimiz için. Çok önemli karşılaşmadan puansız ayrıldık. En kötü puan almamız gerekti diye düşünüyorum. Ama bunu başaramadık. Tüm takım adına üzgün olduğumuzu söyleyebilirim. Maçın kırılma anı penaltıydı bence. Ramazan abim penaltı kullandı. Oda kaçırdı canı sağ olsun. Üzgünüz şimdi önümüzde bir final maçı var. Bir hafta erteledik diye düşünüyorum bu rahatlamayı. Artık önümüzdeki Maraş maçını kazanıp bu stresin bitmesini sağlayacağız. Halkın bize güvenmesini istiyorum. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Hepsini ikinci yarıda ki mücadelelerinden dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu oyuncu İsa maçın zor olduğunu vurgulayarak, “Rakibimizin iddiası yok gibi görünüyordu. Ama sonuçta 11 kişi sahaya çıkıyorlar. Sahada kendini göstermek için ispatlamak için ellerinden geleni yaptılar. Ne kadar puan olarak rakibimizin bir iddiası olmasa da zor bir maç oldu. Çekişmeli bir maç oldu. Nitekim iyi başladık diye biliriz. Devamında penaltı bulduk. Değerlendiremedik. İkinci yarıya iyi başladığımızı düşünüyorum. İkinci yarı tek kale oynadık. Rakibimizin hiç pozisyonu yok. Ama artık şansızlık mı diyelim adını koyamıyorum. Haftaya Maraş maçımız var. Kalan haftalarda bu takımı ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

MANİSASPOR CEPHESİ
Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Bugün önemli bir 3 puan aldık. Bugün oyuncularımın oynadığı oyun ve yaptıkları mücadeleden dolayı kutluyorum. Oyunun ilk yarısında attığımız golün dışında 4 pozisyona girdik bunları değerlendirseydik maç bizim için daha rahat olabilirdi. Rakip takım bize ikinci yarı baskı kurdu. 45 dakika savunma yaptık. Maçı kazandığımız için mutluyum. Bizi sevenlere armağan ediyorum bu maçı.”
Manisasporlu Ali galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bizim hedefimiz hala Play-off sonuna kadar kovalamak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi mücadele ederek Play-off’a kalırız” açıklamasını yaptı.
Manisasporlu Cenk ise, “Bizim için daha hiç bir şey bitmedi. Son maça kadar son ana kadar devam edeceğiz ve son maçta neyin ne olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim